PDA

查看完整版本 : 色友请进!!!!!!!!!

搞搞震
2005-08-23, 11:16 AM
请问肇庆边度有高价鸡叫?我只系知道果间太子有野到,不过就唔知几号女正啦~~~~~~如果知道边度有正D既女.请各位大哥介绍一下!非常感谢!

唔系细路
2005-08-23, 11:25 AM
听讲皇朝都有高价鸡叫...........不过就唔知点叫姐!有边位去浦惯嘎话就爆D料出来啦,,,突然有需要嘎时候都可以解决到哈

rebercca
2005-08-23, 03:51 PM
......又系鸡....睇几时发鸡瘟....瘟死你地D臭男人!!!

com123
2005-08-23, 04:23 PM
小心有爱知吖呵呵

lhpsts
2005-08-23, 11:04 PM
请问肇庆边度有高价鸡叫?我只系知道果间太子有野到,不过就唔知几号女正啦~~~~~~如果知道边度有正D既女.请各位大哥介绍一下!非常感谢!~~~~~~~~皇朝个D鸡坐台200~~开房600你叫啊

M55TNT
2005-08-24, 12:35 AM
~~~~~~~~皇朝个D鸡坐台200~~开房600你叫啊

:( 太贵了~!

自己动手!

benson1976
2005-08-24, 10:56 PM
:( 太贵了~!

自己动手!

呵呵!好建议!:o

DD120
2005-08-26, 12:38 AM
我犯規!!!

不再求伱
2005-08-26, 04:33 AM
我想和REBERCA做爱啊

回家和你*做去!

可口
2005-08-26, 01:19 PM
听说北岭的平靓正!
不过就唔知道响边度...

不再求伱
2005-08-26, 06:31 PM
听说北岭的平靓正!
不过就唔知道响边度...

***或什么园都有吧!
那次我去玩...看到那些*女很骚的!
真垃圾!

绝对真理
2005-08-26, 06:38 PM
***或什么园都有吧!
那次我去玩...看到那些*女很骚的!
真垃圾!

妳去玩??

爱上ReBeRcCa
2005-08-26, 09:18 PM
600便宜~~~~~~~!

123456a
2005-08-28, 03:42 PM
去白沙拉,够便,不过D鸡做得我老母拉:)

水滚茶靓
2005-08-28, 09:43 PM
爱做到泛滥咯

小林
2005-08-28, 09:44 PM
:D ;) ;) ......又系鸡....睇几时发鸡瘟....瘟死你地D臭男人!!!

唔系细路
2005-08-30, 10:19 AM
~~~~~~~~皇朝个D鸡坐台200~~开房600你叫啊
请问大哥"坐台200",系乜野意思呢?

搞搞震
2005-08-30, 10:22 AM
有经验既大哥讲一下皇朝叫鸡既方法都好啊!小弟色大胆细`~~~~

傻瀦瀦
2005-08-30, 12:54 PM
叫鸡啊``问鸡皇啦```

bxg123098
2005-08-30, 04:02 PM
叫鸡啊``问鸡皇啦```
你说对啦!甘大条盲公竹都吾识.
只要问我们的鸡皇大哥米就一清二楚罗.........................
:D :D :D

tander
2005-08-31, 07:15 AM
请问大哥"坐台200",系乜野意思呢?

你系真悟知都还是假悟知??悟好扮野啊~~~小心鸡皇发你烂咋!!

搞搞震
2005-08-31, 11:38 AM
唔会系坐系台上搞挂~~~~~~系啦,再问一下,边位系鸡皇啊?

BEMXAW
2005-08-31, 03:37 PM
唔会系坐系台上搞挂~~~~~~系啦,再问一下,边位系鸡皇啊?

鸡皇你都唔识?真定假呀:eek:

yaocool
2005-08-31, 10:34 PM
要实惠的啊,太贵消费不起啊

bxg123098
2005-09-01, 11:04 AM
鸡皇你都吾识,你真系好打都有限.......

zqlymds
2005-09-03, 10:06 AM
北岭上面你只要沿路开就得啦,好多别野,百几一次,全套。
皇朝你只要开房,就有人打电话上来,然后就落楼拣人,价钱捂清楚
如果讲桑拿,除左太子之外,仲有太子伟,明星,南岸间金珠
高级鸡仲有国际都有

搞搞震
2005-09-06, 12:15 AM
哗,楼上位大佬醒啊!顶一下,俾甘多提示多谢晒先!系啦,你讲果D"高级鸡"比唔比普通鸡要正啊???至少身材年龄~~~

ldjp9v286
2005-09-06, 10:45 PM
系真架

唔系细路
2005-09-07, 03:08 PM
有时候觉得价钱都唔系最重要,质量先重要,,,如果花几旧水叫位大婶同你训,脑海唔留下阴影先奇啊~~甚至会变成性无能,,,,,,,,,可以既话,我就宁愿花多小小钱稳个正既享受下,变"快*手"都冇所谓啦`~~哈哈! 所以边位大哥有经验既就爆D料出来,去边间啊,几号啊~

田边的我
2005-09-08, 09:12 PM
都系北岭好。100就100,姿势任你摆。

搞搞震
2005-09-14, 03:07 AM
都系北岭好。100就100,姿势任你摆。
北岭果边100甘平~~~~D女正唔正啊?介绍下几多号够爽啊!

唔系细路
2005-09-14, 03:11 AM
系喽!我都要啊,,,听日中午得闲就过去及下先!

giggs
2005-09-14, 01:01 PM
顶,,北岭现在150,,房费至少50了,,,20个选中一个应该满意的吧

还有,百花园里面有间按摩的,,,有野到,,

水滚茶靓
2005-09-15, 02:59 PM
顶,,北岭现在150,,房费至少50了,,,20个选中一个应该满意的吧

还有,百花园里面有间按摩的,,,有野到,,

甘你都要讲个名出来大家分享分享,未鬼知道咩!

com123
2005-09-27, 12:48 AM
呵呵!好建议!:o
小心性无能

开心
2005-09-27, 12:55 AM
真无聊.

Ann
2005-09-27, 04:28 AM
:confused: 去。。。。

wqtxiqr7
2005-09-30, 05:05 PM
呵呵~去体育路里拉~~果度有的是看上去先是读初中的,可能18岁都没......
价钱就50到200左右,还有鸭叫的:rolleyes:
呵呵~:)

F货
2005-10-01, 10:58 PM
我靠!我无钱吖,边位兄弟有兴趣同我一齐去叫霸王鸡吖?:D

hhhgg
2005-10-03, 01:25 PM
请问大哥***在哪条路?北岭的在哪?谢谢!

hhhgg
2005-10-03, 01:30 PM
***在哪条路,太子有鸡叫吗?是不是大柑园哪间?

zhuzhu2000
2005-10-04, 09:50 PM
哈.........................................................................

唔系细路
2005-10-06, 11:49 AM
太子有鸡叫,你系后面行上三楼,写住按摩果D野...不过中午时就好少女,可能得三四件货~~~~~晚上听讲有几十件

上面果几位大哥讲体育路边度有鸡叫???仲有北岭,,,我前两日去过,只系睇到有好多XX山庄,百花园就见到!不过唔见边度有发廊哦?请指点一下!

hhhgg
2005-10-10, 04:44 PM
上边大哥。百花园边度有鸡叫啊,响边处地方请你讲出来让小弟去见识下,太子贵吾贵啊?几钱一次?系系吾系一次收费??

hhhgg
2005-10-10, 04:46 PM
大哥,有鸡叫的地方讲出来吧?

wongchifai
2005-10-11, 05:50 AM
上边大哥。百花园边度有鸡叫啊,响边处地方请你讲出来让小弟去见识下,太子贵吾贵啊?几钱一次?系系吾系一次收费??

百花园边度有鸡叫啊? 夜晚九时后篮球场有http://s1.simpload.com/0918432d5b410d5c2.gif!
几钱一次? RMB100~200一次

wongchifai
2005-10-11, 05:53 AM
太子有鸡叫,你系后面行上三楼,写住按摩果D野...不过中午时就好少女,可能得三四件货~~~~~晚上听讲有几十件

上面果几位大哥讲体育路边度有鸡叫???仲有北岭,,,我前两日去过,只系睇到有好多XX山庄,百花园就见到!不过唔见边度有发廊哦?请指点一下!

不过唔见边度有发廊哦?在15路车站对面!!!

hhhgg
2005-10-11, 06:51 PM
楼上大哥。,还有***在哪条路有时间讲我知啦。

hb88
2005-10-18, 01:54 PM
顶起来,边个仲有好介绍写出来呀!!!!

giggs
2005-10-18, 05:55 PM
看来没什么新的地方!~~~~~~~~~~~~~~

百花园那间桑那,里面的女有的不错,房间装修漂亮

zqls21
2005-10-18, 06:23 PM
浪费精神,自已去泡条妞回来不就行啦!难道自已不够靓仔???

朗妄
2005-10-18, 07:14 PM
上面的讲得好,但系………………

bachelor
2005-10-19, 10:57 PM
我地系米开紧叫鸡讨论大会阿

唔系细路
2005-10-25, 02:20 PM
以前听见人地讲鸡皇,自己未听过(见识少),今日终于睇到啦!!!呵呵,多谢你既回复哦!,,,最好讲多几个叫鸡位置,等大家有需要时去解决下!