娱乐新地带论坛

娱乐新地带论坛 (https://bbs.1819.net/index.php)
-   『生活频道』 (https://bbs.1819.net/forumdisplay.php?f=43)
-   -   【讨论】2。14情人节点过 (https://bbs.1819.net/showthread.php?t=24241)

小菲 2006-01-09 04:40 PM

【讨论】2。14情人节点过

一年一度的情人节又好快到了,请问大家打算点过呢?

bxg123098 2006-01-09 04:45 PM

回复: 【讨论】2。14情人节点过

情人节向来都系一个人过!
一过就过佐十几年。吾在呼这一两年啦!!!!!!!!!!

Emma 2006-01-09 04:51 PM

好象还很久吧,今年情人节要寻找新目标

猫猫家族 2006-01-09 05:28 PM

系啊~要系情人节之前稳返个先得,咪又一个人过.

xzgang 2006-01-09 09:52 PM

系单身女既来我度报名...

小林 2006-01-09 10:12 PM

我都要找个目标先!~!
让到时无甘无聊。

F货 2006-01-09 10:29 PM

哈,过时地节当然系响屋企大觉训啦!

zhuzhu2000 2006-01-09 11:02 PM

当然系同最爱的人一起过啦,都要准备好礼物,一起行下街睇下电影......

F货 2006-01-09 11:17 PM

有爱人噶就系咯!

xzcboy 2006-01-10 01:58 AM

又是一个没有情人的情人节。。。。。。

绝对真理 2006-01-10 07:52 AM

去找点精神寄托嘛. 那会令自己过得开心D...

bennykun 2006-01-10 01:41 PM

贴个好音乐,更能特显符合呢个咁温馨主题

QQ42089452 2006-01-10 02:05 PM

楼主我可唔可以同你一齐过啊?:D

KG/21 2006-01-10 06:29 PM

要睇情人节之前识唔识到女朋友啦,如果无又唔想出去睇到一对对情侣眼红的就在家关了灯,听住伤心的歌,不断吸烟啦,真有点失败.

zhuzhu2000 2006-01-10 06:29 PM

唔好意思.呵呵,我都唔系肇庆,在广州过的啦

KG/21 2006-01-10 06:31 PM

要不我就在这个主题里找个单身女吧.睇下有无缘识到个先

小菲 2006-01-10 09:32 PM

我呢?
仲系单身嘎!我今年系无情人的情人节
哎~~~~~~~~~~~~
真系好惨

小菲 2006-01-10 10:00 PM

到时我要唱果首歌:没有情人的情人节:先得
哈哈~~~~~~~~~~~~~~`

爱玩男儿 2006-01-10 11:35 PM

情人节??唔关我事。我都冇情人。除非边个想做我的情人啦,我就有了。

绝对真理 2006-01-12 01:20 PM

组团去酒吧玩吧?? 反正都没女仔...

爱玩男儿 2006-01-12 01:51 PM

好啊,呢个主意唔错。

影子 2006-01-12 08:24 PM

引用:

作者: zhuzhu2000
唔好意思.呵呵,我都唔系肇庆,在广州过的啦

我都糸广州、糸天河哩边

zhuzhu2000 2006-01-12 11:15 PM

我海珠和新塘

爱玩男儿 2006-01-13 08:56 PM

我系肇庆过,边个想同我一起就来肇庆啦。

可爱梦儿 2006-01-13 08:58 PM

呵,我都是肇庆的啦,不如你过来这边啦?

wqtxiqr7 2006-01-14 08:21 PM

对女仔失去信心。。。。。。。。。。。。。。讨厌情人节

影子 2006-01-14 09:16 PM

引用:

作者: zhuzhu2000
我海珠和新塘

两个地方相隔好远....得闲就加我个QQ再倾啦

F货 2006-01-15 12:57 PM

我稳紧人同我过吖

Rainfall 2006-01-15 07:14 PM

你不是说在家里睡觉的吗

小菲 2006-01-15 10:47 PM

引用:

作者: F货
我稳紧人同我过吖

F货,我同你过情人节呢?
好唔好姐。。。。。。。。。哈哈

bachelor 2006-01-16 05:49 AM

引用:

作者: 绝对真理
组团去酒吧玩吧?? 反正都没女仔...

好主意,不过要单身男女一齐先有意思

F货 2006-01-16 11:59 PM

多谢有心啦,不过我依家至睇到你噶贴,前日已经稳到肯陪我一齐过噶人啦

小菲 2006-01-17 12:03 AM

其实我讲笑,你唔使当真嘎!

F货 2006-01-17 12:48 AM

呵呵~~你BB好得意喔,几个月大啦?http://bbs.1819.net/image.php?u=2221...ine=1137432178

光爷 2006-01-18 11:29 AM

我返佐肇庆。而情人却没有回来。惨。

小珍珍* 2006-01-31 07:46 PM

小菲唱:没有情人的情人节!
我要唱:单身情歌!咯!

01018888 2006-01-31 08:01 PM

我冇情人,边个做我的情人啊?

F货 2006-01-31 10:40 PM

我又要自已一个人过啦,好苦!

Rainfall 2006-02-01 04:26 AM

活该!!!!!

笨饭团 2006-02-01 07:42 AM

求助:
我喜欢一个女孩,她知道,也接受了我的关心,但是并没有说要作我GF。
2.14我究竟该不该送她礼物或是或是去找她呢???

所有时间均为北京时间。现在的时间是 08:48 PM

©2003-2024 1819.net All rights reserved. © 2024