PDA

查看完整版本 : 死人发瘟猫!

like12
2009-05-24, 07:21 AM
成日都系我地头又屎又尿,下次见到吾打到你标晒屎我就吾叫12!:biaoqing075:

26夜26旧番茄
2009-05-24, 09:33 AM
通常会疴督尿用气味来话比人知呢个系你地头......

Tony
2009-05-24, 11:07 AM
最简单,自己整只弹弓来对付佢。

like12
2009-05-24, 11:09 AM
通常会疴督尿用气味来话比人知呢个系你地头......
下次见到距屙,捉距去食自己个d!

like12
2009-05-24, 11:09 AM
最简单,自己整只弹弓来对付佢。
我惯左用扫把,不过经常会吾够距地跑得快!

爱玩男儿
2009-05-24, 11:11 AM
边度有弹弓买??????

like12
2009-05-24, 11:15 AM
自己用个衣架做!

爱玩男儿
2009-05-24, 11:18 AM
架可以做,但象胶买唔到啊·!!!

zqsmxk
2009-05-24, 12:02 PM
最惨系半夜猫叫春,令人心烦意乱。。。

樱公主
2009-05-24, 12:22 PM
煎条鱼,落D鼠毒强,一野毒瓜距,永无后顾之忧~~:biaoqing007:
讲下笑咋,你千其唔好甘做啊。好残忍架~!!

like12
2009-05-24, 01:19 PM
系哦,甘样个桥都俾你谂得出!:biaoqing076:

曼联
2009-05-24, 06:44 PM
睇睇只猫系公定乸,然后借一只异性的猫翻来,色诱距,当距地**时用网抓住距地,然后卖佐距。

zqsmxk
2009-05-24, 07:54 PM
煎条鱼,落d鼠毒强,一野毒瓜距,永无后顾之忧~~:biaoqing007:

废话。。。。

我以前在宝月塘旁边住,晚上超多猫,半夜乱叫。。。我试过用炮仗驱赶,效果不错!1

26夜26旧番茄
2009-05-24, 08:49 PM
煎条鱼,落D鼠毒强,一野毒瓜距,永无后顾之忧~~:biaoqing007:
唔好得罪女人..尤其呢挺....:biaoqing076:

ox5354
2009-05-25, 12:05 AM
有猫煲食了?