PDA

查看完整版本 : 原创 报到

zqsmxk
2009-05-20, 09:08 AM
http://bbs.sg169.com/user/user_file/1/forum/2009051923370550.gif 好眼训!!!:biaoqing026:

爱玩男儿
2009-05-20, 09:10 AM
:biaoqing026: :biaoqing026: :biaoqing026:

zqsmxk
2009-05-20, 10:11 AM
后天楼主有谋份参加“三文鱼宴”???恳请楼主星期六组织活动,饮翻杯!!!:biaoqing060:

爱玩男儿
2009-05-20, 10:22 AM
后天楼主有谋份参加“三文鱼宴”???恳请楼主星期六组织活动,饮翻杯!!!:biaoqing060:
???????谁是楼主????????

zqsmxk
2009-05-20, 10:48 AM
吴好意思!!!!!乜乜几楼搞吴懂!!!!
我系问前辈你!!!

Tony
2009-05-20, 11:17 AM
二楼没份,我有份.

26夜26旧番茄
2009-05-20, 02:28 PM
D高层开噶fb,我地无份嘅....

樱公主
2009-05-20, 02:47 PM
d高层开噶fb,我地无份嘅....
顶你个肺,想唔闹你都唔得噶,烂番茄~!!cq叫你去噶啦,你自己又话有得饮又成甘~!!

zqsmxk
2009-05-20, 03:03 PM
甘又吴怪得公主,具人缘好,号召力强,一下子就满额。下次要预具十围八围!!:biaoqing031:

Tony
2009-05-20, 03:04 PM
十围八围,就要等佢嫁时了。

zqsmxk
2009-05-20, 03:07 PM
点知具几时嫁???等到胡须都白左都谋得饮!!!可以不定期组织嘛!!!

Tony
2009-05-20, 03:30 PM
酒吧,宵夜的聚会,经常有啊。

zqsmxk
2009-05-20, 03:41 PM
下次要预埋我啊!!!!!

26夜26旧番茄
2009-05-20, 04:15 PM
甘又吴怪得公主,具人缘好,号召力强,一下子就满额。下次要预具十围八围!!:biaoqing031:
摄于佢淫威之下,有边个够胆唔去..想死定了..:biaoqing076:

zqsmxk
2009-05-20, 04:38 PM
:biaoqing021:

like12
2009-05-20, 04:47 PM
我都经常去,都无坛友同我去!

zqsmxk
2009-05-20, 04:57 PM
下次我组织,先预约你!!!点样???