PDA

查看完整版本 : 原创 星期5三文鱼fb聚会,大家快来报名

樱公主
2009-05-17, 12:25 PM
【时间】:2009年5月22日晚 (星期五)18:30
【地点】:康乐北路 国际新天地二楼 杰克.摩卡西餐厅
【内容】:三文鱼fb(主角:三文鱼刺身 配角:营养鱼头汤、椒盐鱼骨、三文鱼pizza、三文鱼肉粒炒饭、油菜一个)
【消费】:aa制,人均约50-60元
【报名】:约15人,5月20日 截止报名

报名者请回贴或站内短信留下联系电话。

已报名ID:
1、樱公主+10
2、TONY+3

人数已满,截止报名~~!!

Tony
2009-05-17, 01:13 PM
我先报个名。

心吻
2009-05-17, 01:17 PM
我都好想去FB一下~~~不过果晚要上夜班~~~~~无计咯~~~~

xzgang
2009-05-17, 01:19 PM
山长水远.谂下算了...

zqsmxk
2009-05-17, 03:56 PM
我先报个名先,但下星期五留留长,公主,到时电话联系得吴得???

樱公主
2009-05-17, 04:35 PM
我先报个名先,但下星期五留留长,公主,到时电话联系得吴得???
20号前要确定人数~~

like12
2009-05-18, 11:10 AM
可否去到斋睇吾食!

26夜26旧番茄
2009-05-18, 11:14 AM
可否去到斋食吾睇!

Tony
2009-05-18, 11:25 AM
而家d人真奇怪,中意睇...

like12
2009-05-18, 11:31 AM
因为睇人食野吾使钱,8楼就比较怪d,到时别人食剩d野,搞个快餐俾距食,一样收距50元。。。

樱公主
2009-05-18, 03:01 PM
明天就要截止报名确定人数了~~现在报名人数为10人

like12
2009-05-18, 03:39 PM
就识得楼主,如果去到甘多人吾识就吾好玩啦!

樱公主
2009-05-18, 03:39 PM
人数已满15人,截止报名`~~

like12
2009-05-18, 04:14 PM
哈哈,呢间:http://bbs.1819.net/showthread.php?t=66330

爱玩男儿
2009-05-18, 04:42 PM
哈哈,呢间:http://bbs.1819.net/showthread.php?t=66330

哈哈就系呢一间喇,

樱公主
2009-05-18, 05:00 PM
:biaoqing081:楼上两位,无啦啦在呢度发果张贴出来做咩啊?

我地去食果间是杰克摩卡西餐厅啊,

~夜~雨~
2009-05-18, 09:10 PM
我无钱!我也去睇下啦!

曼联
2009-05-19, 10:31 PM
shit,满人了?

zqsmxk
2009-05-19, 10:43 PM
原先都报名,宜家某份,有钱都唔侵玩,5555555。到时去体体都渗,大家吴识,把场面拍落来,发上论坛,等大家体体D吃相。:biaoqing007::biaoqing031:

樱公主
2009-05-20, 01:35 AM
原先都报名,宜家某份,有钱都唔侵玩,5555555。到时去体体都渗,大家吴识,把场面拍落来,发上论坛,等大家体体d吃相。:biaoqing007::biaoqing031:

请注意,唔系唔侵你玩,你回贴是话报住名先,到时再电联确定是否去,
报住名先即是话你都未可以确定,未可以确定我当然不会把名额留给你,反正就是人满即止。。
下次吧,大把机会的~~!

樱公主
2009-05-20, 01:36 AM
就识得楼主,如果去到甘多人吾识就吾好玩啦!
我地真正嘅坛主都唔识,你好打有限了~~

zqsmxk
2009-05-20, 08:57 AM
谋组织活动点识!!!!!:biaoqing037:公主,起码你仲有张相啊!!

曼联
2009-05-20, 12:32 PM
【地点】:江滨提 红蜘蛛大排档
【内容】:大排档小炒,啤酒或白酒
【消费】:aa制,人均约30-50元
【报名】:约10人,5月21日 截止报名

摆明搞对抗。:biaoqing031:

樱公主
2009-05-20, 02:45 PM
【地点】:江滨提 红蜘蛛大排档
【内容】:大排档小炒,啤酒或白酒
【消费】:aa制,人均约30-50元
【报名】:约10人,5月21日 截止报名

摆明搞对抗。:biaoqing031:

:biaoqing007::biaoqing007:有乜所谓者~~~我地都够晒人咯,有多添,分几个过你地去红蜘蛛啦~~

zqsmxk
2009-05-20, 02:51 PM
哗,越来越热闹啦!!体来有得选择!!!:biaoqing007:

like12
2009-05-20, 04:49 PM
两边我都想去,斋睇!

zqsmxk
2009-05-20, 04:52 PM
斋睇有乜意思!我请你去食西餐点样!!!

Tony
2009-05-20, 07:26 PM
楼上甘大方,不如请埋我

like12
2009-05-20, 07:28 PM
就星期六啦,我地坐距地隔离,甘样也可以方便坛主,两头腾来腾去!

zqsmxk
2009-05-20, 10:36 PM
就星期六啦,我地坐距地隔离,甘样也可以方便坛主,两头腾来腾去!
我支持星期六。星期五报名!限一围台。点样?????

曼联
2009-05-20, 11:40 PM
又去边食?