PDA

查看完整版本 : 认真失礼,去到广州荡失路。。。。

Tony
2009-04-26, 11:21 PM
真失礼,我发觉我去处处地方都会荡失路的,上次去龙母庙亦行错一段路。今次仲冤枉,在窖口车站出发,想回肇庆,兜左两兜,居然经左海珠桥,入左广州,白俾了10元。咁啱个铁将军高德导航软件定位又吾准,完全迷晒路。后来换左凯立德,左兜右兜,先回到左广佛公路。睇来以后要带两个gps,对比来行先得!!!

Tony
2009-04-26, 11:23 PM
再八一样野俾大家听,居然在广州撞到只肥X在拍拖。。。拍拖拍到广州去了。:biaoqing088:

xzgang
2009-04-26, 11:49 PM
正常..想当日系芳村返四会也走左不少冤枉路...落广州时专门跟住大巴去的:biaoqing007:

like12
2009-04-27, 12:03 PM
坛主同边个去啊?

fengger
2009-04-27, 01:43 PM
广州,我可以给你导路啊,下次找我得.

26夜26旧番茄
2009-04-27, 05:43 PM
再八一样野俾大家听,居然在广州撞到只肥X在拍拖。。。拍拖拍到广州去了。:biaoqing088:
仲拍到番薯去了.....今朝先返来!!!!!!你地做定人情啦..:biaoqing031:

Tony
2009-04-27, 06:07 PM
人地在广州拍拖啊,我做第三者啊?。

ox5354
2009-04-28, 04:53 PM
我享远dd荡失过路,在佛山一环上,走错方向。

26夜26旧番茄
2009-04-28, 05:44 PM
人地在广州拍拖啊,我做第三者啊?。
:biaoqing031:我系讲晚上距过左番禺...自已想像一下吧!

樱公主
2009-05-04, 11:31 AM
:biaoqing026::biaoqing026:天大的误会~~!!无乱讲啊。。搞到我无晒市场`!!

like12
2009-05-04, 02:59 PM
脚搭两船:biaoqing079:

樱公主
2009-05-05, 09:22 AM
:biaoqing037:我边有脚搭两船者~~乱甘讲,果个都唔系我男朋友

bloblo
2009-05-05, 11:08 AM
好贴啊 不错啊 谢谢楼主分享 拉 (*^__^*) 嘻嘻……

------------------------------------------------------------
思念是沉静下的情怀,是夜里难寐的清醒。当回旧地方做中域互联 (http://www.com-wh.cn/pdtshw/svrshw/svr_dtl.asp?gid=tx103)和域名注册 (http://www.118cy.net/domain/)时候,我又想起...