PDA

查看完整版本 : 唉!叼你中国银行啦~

26夜26旧番茄
2008-07-29, 10:34 PM
前日响上下九打完机,无晒钱,咪去柜员机度襟咯...所有操作完毕之后,台机问我要唔要清单,襟左唔要,跟住就死机了,一直定响度...后尾重启,,,钱就无出啦,我咪打去银联投诉咯..问下距点算,距话无办法啦,过得几日过来睇下啦,我叼距呀~~~我即时发距烂渣~话无钱返屋企..不过距都算识做,稳左个大堂经理(中国银行的)来开机拿返张卡比我(极不情愿甘),最激气噶系有位大婶:响个笼入面揸住我张卡话,甘烂噶卡,好心你返你噶发卡银行拿啦,我都叼你X!#%%,银联就你中银话晒事啊?再讲你大拿拿收我4蚊手续费噶~不过见拿返张卡~唔拉你计较甘多!跟住问个大堂经理话D钱有无扣到,距跟住好肯定甘答我!!无!!!!!!!!!最后返到公司,上网查~~扣左我5旧~~扑先个X啦~~又要走返去~填表,写申诉~@##%^%^&最后,有位大婶走来同我讲,唔使搞甘多野噶,我帮你查过了,系扣左你钱~银联会尽快入返D钱落你度噶啦~~最后果句先叼~~"唔知几时噶,拿唔到你再来过啦"!$$%^%^!$#%%.......................上网DOWN晒我D交易记录先,:burn:

Tony
2008-07-30, 12:04 AM
现在用柜员机风险大,用网上银行风险也大,归根到底,是银行不愿意投入资金,采用新设备,来保证储户的利益.

★蓝色妖姬☆
2008-07-30, 01:00 AM
最讨厌银行!!!

Emma
2008-07-30, 05:27 PM
非常讨厌银行!

缘分1+1
2008-07-30, 05:59 PM
银行就是这样了!!!

fengger
2008-07-31, 02:25 PM
现在的银行就这样,不是服务业,是商业的。