PDA

查看完整版本 : 原创 华*大厦休闲中心桑拿经历

freeman2086
2008-06-06, 07:42 PM
前晚去天宁电脑城买硬盘,番出来之后发觉我部车挡风玻璃度有张宣传单,一开始想直接掉落地下,又费事污染环境,跟住拿上车打算番去再掉去垃圾桶,点知系车度仔细一睇,先发现原来系华侨大厦既休闲中心宣传单,上边写住300全套,心入边霖:依家到处都系300蚊全套咯啦,有咩特别喔。不过因为本人时不时都会去桑拿,至于华大裹个场,都成半年无去过了,所以一时好奇打电话过去问,倾完之后先知道原来依家距度免房费,全套两个钟落来埋单系338,话其中裹38系咩洗涤费用,不过维起条数,如果属实既话,价钱上确实有D吸引我,跟住今晚又打电话去订房,再次确认清楚价钱之后,开车直奔华侨大厦。
去到之后,裹个帮我订房既宋副理系门口接我,然后一齐上去距地桑拿部,一问先知道原来家下为佐做多D人气,所以搞免房费优惠,我心霖:本身你度环境不是很好,38蚊房费就应该满足啦,哈哈。入到房间之后,我唔系好满意,然后问下有无空中飞人房,跟住距话仲有一间,嘻嘻,真系合时,然后我要佐间有红床既所谓特色房间,其实玩过红床既朋友都应该知道啦,呢度我就唔多讲啦。接住落来,当然系比较重要既环节:拣女!!!一开始带佐两个B牌入来,个人觉得还算可以,不过本人要求比较高,所以都系不作太多考虑,换!然后又换佐两个过来睇,都唔系我中意既类型,不过其中一个唔错,本地妹,听距介绍话得19岁,身材都唔错,所以暂时留牌,然后叫宋部长叫多个A牌过来睇下,跟住来佐两个A牌,其中一个一睇:哇!几好~最后决定A牌,(当时有打算玩下1+1咯只系加多100,不过考虑到明天要上班,所以……哈哈)跟住落来既服务就唔多讲啦,都系东莞式既ISO服务,项目都几多,总体来讲还算满意,惟独房间装修有D旧,最后搞掂出来卖单438(因为我叫裹个系A牌,400咯,当时一时未霖清楚,忘记佐A牌比B牌贵100),然后同宋部长吹佐几句水,饮佐杯野,走人.
呢排听讲都会搞优惠活动,不过一定要提前打电话订房先有优惠喔,打算下个星期再去多次,有兴趣既朋友到时可以跟帖,约埋我一齐去.当然啦,自己去都得,裹个宋部长既电话系13450151577,距态度都算几好,而且比较识做,哈哈.有兴趣去既记得跟帖叫埋我一齐去,因为想去试埋另外裹个B牌,最后补充一点:听讲距度D女依家有接近40个,都算OK啦,写完报告,训觉,听日仲要番工,88.

Tony
2008-06-06, 09:05 PM
楼上的就是宋部长吧?

freeman2086
2008-06-06, 09:23 PM
你意思似乎系话我系度卖广告喔?你可以验证下,有时间既话,你可以打电话叫埋我一齐去桑拿度稳裹个宋部长订房.使唔使留我个号码俾你?得闲可以发信息吹下水!

Tony
2008-06-06, 09:26 PM
咁贵既地方我去吾起,我最多系去吹吹啤酒.

freeman2086
2008-06-06, 09:40 PM
其实吹多几次啤酒所花费既钱都够我去几次沐足了.你几时见过d桑拿部长可以系夜晚时候上网同你吹水咯?哈哈

freeman2086
2008-06-06, 09:42 PM
唔吹水先了,玩阵GAME就要训觉了,听日仲要上班.早抖

26夜26旧番茄
2008-06-07, 09:02 AM
没有图~

鸡王呢???应该会出来跟贴吧?

心吻
2008-06-07, 10:11 AM
哈哈`~~~~~~~~

高手
2008-09-10, 02:21 AM
哈哈`~~~~~~~~...
:):):)

@小鬼@
2008-09-10, 11:23 AM
338这么便宜? 山水 丽晶都要 468啦 打折都要400

风云
2008-09-10, 11:33 AM