PDA

查看完整版本 : 怕怕。。。我又失业了。。。555

心吻
2008-05-26, 11:51 PM
好惨啊。。。。。。。。。。。。老子我又失业啦`~~~~~~天啊~~~~~~好烦好烦`~~~
:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

woson
2008-05-27, 12:33 AM
一年你转几份工啊?????????????

Tony
2008-05-27, 02:03 AM
我都吾好你好多,和失业差不多了.同病相连啊...

like12
2008-05-27, 06:58 AM
行过间体育用品,人影都吾多个,梗系无有生意啦!

Kulosaki
2008-05-27, 07:56 AM
去卖PP啦`````年薪过百万都有可能````:d

Erika
2008-05-27, 09:53 AM
行过唔见你以为你去左吞PO添!!:laugh:

Emma
2008-05-27, 11:08 AM
找过份啦!有什么大不了,现在的年代没有大锅饭,没有铁饭碗!

心吻
2008-05-27, 01:21 PM
一年你转几份工啊?????????????...
我都无知道要转几份喔

心吻
2008-05-27, 01:22 PM
我都吾好你好多,和失业差不多了.同病相连啊......
晕~~~~你是老细来的~~~~~我点同你比哇`~~~~~~你无有我甘惨噶咯`~~~

心吻
2008-05-27, 01:23 PM
行过间体育用品,人影都吾多个,梗系无有生意啦!...
生意是有的~~~~~~~只不过奸人当道...............管理方面出问题借`~~~~~~所以公司先决定执佐我地呢间铺借`~~~~

心吻
2008-05-27, 01:23 PM
去卖PP啦`````年薪过百万都有可能````:d...
呵呵`~~~~有甘好我都好想去啊`~~~~~唔知道你有无得好介绍呢`~~~

心吻
2008-05-27, 01:25 PM
行过唔见你以为你去左吞PO添!!:laugh:...
呵呵~~~~~~呢个就经常噶啦`~~~~~~

心吻
2008-05-27, 01:25 PM
找过份啦!有什么大不了,现在的年代没有大锅饭,没有铁饭碗!...
衣家天气甘鬼热......................要去稳真系有点怕怕~~~~

like12
2008-05-27, 02:16 PM
不如从事夜生活,人工高,福利好,仲要晚晚有得做!

carrie
2008-05-27, 07:54 PM
养鸡啦:)

心吻
2008-05-27, 10:28 PM
不如从事夜生活,人工高,福利好,仲要晚晚有得做!...
你讲的我都有想过`~~~~不过晚晚做~~~~~怕身体受唔到甘补呢`~~~

心吻
2008-05-27, 10:28 PM
养鸡啦:)...
你意思即系要我做鸡佬咯???????????

like12
2008-05-28, 07:08 AM
养不如卖,卖不如做!

小珍珍*
2008-05-28, 04:40 PM
唉~~我都失业中呢~~仲有伴啦~:d

心吻
2008-05-28, 07:21 PM
唉~~我都失业中呢~~仲有伴啦~:d...
你都失业啊???你果到甘好做物唔做噶????????????