PDA

查看完整版本 : 圣诞打算去拉大队沙滩烧烤或去唱k,大家来俾点意见

Tony
2007-12-11, 10:19 PM
圣诞打算去拉大队沙滩烧烤或去唱k,大家来俾点意见.
到时还是单身的男女,要提前报名了.

海风之恋
2007-12-11, 11:06 PM
我又要去
我觉得唱k会比较好d~``

rosemaya
2007-12-12, 07:06 AM
支持下

爱玩男儿
2007-12-12, 08:10 AM
我都来报下名先。

樱公主
2007-12-12, 08:35 AM
我跟大队........

like12
2007-12-12, 09:07 AM
我有意见~~~~

樱公主
2007-12-12, 09:13 AM
楼上的有什么意见就讲出来啊...成日都话有意见..又唔见你出现喔..比你激死..

like12
2007-12-12, 09:16 AM
我梗有意见啦,都无人叫我。。上次系跃龙路我企系你隔离,你都装吾识我,我真系俾你激死!

樱公主
2007-12-12, 09:19 AM
打你电话都唔听..仲话人地唔叫你..使乜人叫的啊..想去就向坛主报名就得了...
上次在跃龙路仲好讲喔你..我唔见你啊嘛..如果我见到你..我仲唔即刻捉住你影张相咩...
见到我又唔同我打招呼..你都算衰的了...

like12
2007-12-12, 09:26 AM
好久都没人打电话给我了,电话都当钟来看了!
最多下次向你笑笑啦,甘你要醒d啦!

樱公主
2007-12-12, 09:28 AM
甘我得闲打电话比你啦..我响你电话两下..你记得打返转头啦...
笑下都未得..一定要好大声甘嗌一下声:樱公主!!!!

like12
2007-12-12, 09:30 AM
我都无交话费,过两日去交,不过你打过来我都可以同你倾番两句!

樱公主
2007-12-12, 09:31 AM
你唔系成日都响度晒噶咩...话d话费多到打唔晒........

Ekines
2007-12-12, 09:35 AM
沙滩烧烤好吖........好内无去过了.......次次都唱k好闷个喔

like12
2007-12-12, 09:35 AM
唉~~~历经三个月终于打完啦,上网查下你电话先!

like12
2007-12-12, 09:36 AM
沙滩烧烤好吖........好内无去过了.......次次都唱k好闷个喔
龟顶山个处有个沙滩,系吾系去个处!

Tony
2007-12-12, 10:43 AM
去沙滩ox5354提议的,我问问佢地方在那里.
至于买碳,买鸡亦,肠仔之类,有人知道在那里买吗?

樱公主
2007-12-12, 11:30 AM
鸡亦之类的去市场咪有得买罗。。
碳就到处有得买啦

ox5354
2007-12-12, 11:48 AM
龟顶山果边?白沙淮?可能过唔去,俾间厂阻住咗,间厂有门卫,唔准入。

二桥果度啦,沙就唔系好靓,但都叫做有。

bbcmeimei
2007-12-12, 12:58 PM
究竟你地是不是真是有好多节目搞的啊,是不是真的有感好兴致,个个都感得闲去的??真羡慕你地咯!

樱公主
2007-12-12, 02:31 PM
决定去沙滩烧烤了..一于甘话..想去就报名啦....
费用按照国际惯例aa制..........

like12
2007-12-12, 02:54 PM
去沙滩ox5354提议的,我问问佢地方在那里.
至于买碳,买鸡亦,肠仔之类,有人知道在那里买吗?
好象新一佳有得卖!

like12
2007-12-12, 02:55 PM
龟顶山果边?白沙淮?可能过唔去,俾间厂阻住咗,间厂有门卫,唔准入。

二桥果度啦,沙就唔系好靓,但都叫做有。
黄岗个处都有沙滩,我都去烧过几次!

like12
2007-12-12, 02:57 PM
究竟你地是不是真是有好多节目搞的啊,是不是真的有感好兴致,个个都感得闲去的??真羡慕你地咯!
好多人去架,快快联系坛主啦!

bbcmeimei
2007-12-12, 03:47 PM
好多人去架,快快联系坛主啦!
点联系?你地经常搞的,是你地D老会员去多还是我这些新会员去多,你地点样收钱去买野的啊?大家虽然在网上聊得熟,但讲到金钱问题都是有点刺的

樱公主
2007-12-12, 03:50 PM
费用aa制...每人20-30左右..未决定..到时会有报名贴的..你留意下啦..
东西由组织者先出钱买..集合后再把钱交给他..

like12
2007-12-12, 03:55 PM
点联系?你地经常搞的,是你地D老会员去多还是我这些新会员去多,你地点样收钱去买野的啊?大家虽然在网上聊得熟,但讲到金钱问题都是有点刺的
反正系会员都可以去!

Tony
2007-12-12, 04:34 PM
在这里跟贴报名,联系电话就用悄悄话发给我吧.

樱公主
2007-12-12, 07:04 PM
甘快就报定名?今日先12号喔。。。。。。。

Tony
2007-12-12, 07:24 PM
已经决定的可以报嘛,未知有冇节目的,迟些也可以.不过不要等到东西买齐了再报就行了.

fengger
2007-12-12, 07:28 PM
怎么联系啊

Ekines
2007-12-12, 11:11 PM
龟顶山个处有个沙滩,系吾系去个处!
果度。。。叫白沙滩挂!

Kulosaki
2007-12-14, 06:46 PM
我暂时报名```到时去既话我会比电话坛主````

ox5354
2007-12-16, 01:08 PM
黄岗个处都有沙滩,我都去烧过几次!

二桥都系黄岗呀。

我未先报名住,近来都几忙下,唔知到时得唔得闲。

like12
2007-12-18, 09:08 AM
明年好有空,去边都得!

hejinye
2007-12-18, 02:39 PM
去啦去啦,又有得玩啦~~~好啊好啊~~~我又去我又去~~~~我报名!

Beach NG
2007-12-19, 04:06 PM
我可以去么?

但吾知道你地去边玩呢!!

樱公主
2007-12-19, 08:29 PM
可以啊..提前报名就行了..反正你妹妹也是在论坛的..
讲时讲了..你妹妹系边个啊/??

肇庆烧鹅
2007-12-20, 04:13 PM
:sweet_kiss:好提议!~`