PDA

查看完整版本 : 有种的进来!

26夜26旧番茄
2007-11-24, 10:27 AM
有乜西片介绍???最好战争片!!!!

最近下紧“行运超人”动画片啊~~~好想找“大儒侠史艳文”粤语版~~~麻烦各位帮下忙找种啦!!!!:burn:THANKS~~~

Erika
2007-11-24, 10:31 AM
“大儒侠史艳文”粤语版
哗~~甘经典!

Erika
2007-11-24, 10:35 AM
Btchina有!

爱玩男儿
2007-11-24, 11:38 AM
晕,系动画的!!

傻猪娴
2007-11-24, 01:31 PM
越獄好似都好睇噶喔!!!

26夜26旧番茄
2007-11-25, 08:02 AM
唔唔唔唔唔唔唔唔唔唔唔...........................btchina无呀~~全部台语,以前港台配音的,找唔到!!寻晚down了d旧噶片,旧年暑假搞乜鬼~~1~4集~~~睇左成晚!!!!

26夜26旧番茄
2007-11-25, 08:02 AM
边个有d好睇噶西片~~~传d种上来啦!!!!!!

Erika
2007-11-25, 09:30 AM
问论主啦!!距有好多高清正野窝:dribble:

小烟烟
2007-11-25, 09:52 AM
黑鹰坠落啦,战争片来咖

26夜26旧番茄
2007-11-25, 10:05 AM
黑鹰坠落啦,战争片来咖
晨早睇左咯,雷霆救兵,风语者。。。凡系关于美国的睇过。。。。。。。。有无D未睇过噶??

越肉?连续剧来的,小睇!!!

老细D高清,我台鸡顶唔顺~~~~我仲停留响VGA时代~~~真系悲衰~~~~

小烟烟
2007-11-25, 10:08 AM
好睇个战争片就是得个几只...
我都好中意睇战争片咖

Erika
2007-11-25, 10:22 AM
好睇个战争片就是得个几只...
我都好中意睇战争片咖
边几只啊??介绍下!

小烟烟
2007-11-25, 10:34 AM
雷霆救兵啊,兄弟连啊,黑鹰啊,仲有d捂记得数咯

Tony
2007-11-25, 12:28 PM
你讲的呢几部片,我都有dvd,接5.1来看,效果很正。

Erika
2007-11-25, 12:31 PM
:bq7::bq7:都话楼上有好多正野个啦!!想要个快D排队啦!

26夜26旧番茄
2007-11-25, 12:39 PM
Dvd我都有,全部d9版本的~~~系时候换个5。1了~~~不过依家在处做野,只有电脑,无电视~~普通rm格式就得啦~~都系下载划算d~~~买左兄弟连仲未睇~~~边个睇过巴斯达300啊???好睇无???

Tony
2007-11-25, 01:10 PM
巴斯达300都几时的片了,高清都有拉.

26夜26旧番茄
2007-11-25, 03:44 PM
巴斯达300都几时的片了,高清都有拉.
前果排无时间睇电影吖麻~~忍者龟都未睇!!!!!!!!

尖峰3都未睇!!!依家下载紧!!!