PDA

查看完整版本 : 全球变暖~我地将会点?????

Erika
2007-11-23, 09:57 AM
好多人都知道咩系全球变暖, 但系你地究竟知5知究竟有几严重?
10年后GZ将会失去冬天
冬天失去 大量应该在冬天被既害虫没死
冬眠既动物也不再冬眠
气候特别 大量适应5到既动物相继死去
持续既温暖野是细菌,病毒既温床,大量既新行病毒(H5N1)和本来已绝种既病毒出现(沙屎)
大量既人应无发以医治以死去
2044年 南,北极既冰完全融化. 地球也从此失去所有既冷流
北极上开始生出树木, 地球流失大量既土地.
温度持续上升 大量既树木,生物相继死去.
人类也不能在室外生存.
最后人类失去了所有生物,植物,资源.
人类灭亡.....
上面写既..好多都系我自己做project温到既资料 5系全部都岩晒 大家都泥发表下啦.

“&.儍俽﹎.c
2007-11-23, 10:46 AM
唔使买冬装咯..哈哈...

Erika
2007-11-23, 10:51 AM
。。。。。。。。晕~~甘你眯可以日日着群

“&.儍俽﹎.c
2007-11-23, 11:02 AM
嘻嘻...对啦....

Erika
2007-11-23, 11:05 AM
:sexy_girl::sexy_girl::sexy_girl::sexy_girl::sexy_girl:
:sexy_girl::sexy_girl::sexy_girl::sexy_girl:
:sexy_girl::sexy_girl::sexy_girl:

“&.儍俽﹎.c
2007-11-23, 11:11 AM
:011::011::011::011::011::011::011::011::011::011: 使唔使流鼻血吖??

Erika
2007-11-23, 11:14 AM
嘻~~要咯!:)

Erika
2007-11-23, 11:15 AM
:dribble:;):019::041::rockn_roll:

chnsports
2007-11-23, 12:43 PM
生死由命

心吻
2007-11-24, 02:51 AM
:dribble:;):019::041::rockn_roll:
bbbb

心吻
2007-11-24, 02:51 AM
生死由命
ggggggggggggg

Erika
2007-11-24, 09:13 AM
晕~~楼上系咩意思???

傻猪娴
2007-11-24, 09:16 AM
:(:(:(:(:(:(