PDA

查看完整版本 : 永生大酒店见.......

樱公主
2007-11-04, 08:01 AM
好难得.........
周未唔使上班都会甘早起床...而且仲要系甘鬼冻既天气.................
平时要上班果时..蛇咬都唔想起床....................
去食早餐咯喂.......永生大酒店啊.....早餐自助餐.......
20蚊一位........任食........:super::super::d

like12
2007-11-04, 08:02 AM
请我吗???:laugh:

like12
2007-11-04, 08:02 AM
间酒店系边啊!

樱公主
2007-11-04, 08:15 AM
你来吗?????
你来我就请你........

like12
2007-11-04, 08:17 AM
早餐食20元那么多!

樱公主
2007-11-04, 08:18 AM
不多...你来我一定会请你//
只要你肯来.......................

like12
2007-11-04, 08:21 AM
成日叫人来,我来到你仲吾鸡甘脚走!:closedeyes:

樱公主
2007-11-04, 08:22 AM
绝对唔会............甘你到底来唔来架?????///

like12
2007-11-04, 08:24 AM
我想话你知,我吃左啦,食左两蚊啊!

樱公主
2007-11-04, 08:25 AM
有20蚊早餐唔食..走去食2蚊早餐......
喂...你好唔比面喔...................

like12
2007-11-04, 08:29 AM
我食完你先讲,下次请提早24小时讲,我留肚!

樱公主
2007-11-04, 08:30 AM
使唔使提早365日预约你????????????/

like12
2007-11-04, 08:33 AM
365日之后你用20元买个d野都有排食啦!

hejinye
2007-11-04, 09:31 AM
lz,你甘好死请食野,永生大酒店唔方系好野~~~~多数系~~~~

Tony
2007-11-04, 10:49 AM
20元咁贵的早餐,有乜野吃架?

樱公主
2007-11-04, 11:10 AM
自助餐啊......中西点心都有......
20蚊任食.,...平时去饮茶都要甘上下钱啦...

Tony
2007-11-04, 11:55 AM
呢d野要提前约啊,论坛有几个人可以咁早起床,仲要是咁早上论坛的?!

超级大炮
2007-11-04, 03:17 PM
我还是欣赏Like12的观点,一顿早餐花20元,有点奢侈。不过,公主既然不缺钱花,当然另当别论。

海风之恋
2007-11-04, 06:21 PM
系边度咖?
我又要去