PDA

查看完整版本 : 我走桃花运了~~~~

hejinye
2007-11-03, 11:18 PM
今晚下班葛时,系度等公车,见到个靓女,好捻识巨,又唔知点识巨好!
我等啊等啊等啊等~~~我坐葛班车来啦,呵~~~~原来巨又系同我坐同一班车!巨上佐车先,巨之后有一位上车,我第三个,我上佐车之后想话放钱入去,巨就同我讲,话巨无5毫散钱,叫我比钱巨一起比!我觉得无所谓,就比佐巨~~~
我走去稳佐个位坐下来,巨比佐钱跟系我后边,刚好台车人多,成台车得返我身边有一个空位,巨就坐佐下来,巨坐落来同我讲佐声多谢!甘好葛机会我又点会放过昵,我就吃住上,同巨聊佐起来。之后同巨讲下讲下,问巨今晚有无咩节目,巨话无,就约巨今晚出来玩~~开头巨无答应!甘我d又聊佐下,我又约巨,呢次巨就答应佐。
呵~~~之后唔使讲啦,罗佐巨电话之后下车,返屋吃佐饭冲好凉~~就同佐巨出来~~~嘻~~~今晚仲打听到巨仲未有男朋友!觉得比巨葛印象都几好!以后要多d同巨聊天先得!
唔得巨系咪呢度葛坛佐呢?如果系,我发佐上来比巨见到咪死火~~~

爱玩男儿
2007-11-03, 11:24 PM
有男朋友都唔会同你讲的。

Tony
2007-11-04, 12:01 AM
嗯,同意二楼的.

hejinye
2007-11-04, 01:09 AM
有男朋友都唔会同我讲,点解?讲佐对巨无坏架~~~

like12
2007-11-04, 07:50 AM
依家d女仔有男朋友都吾会讲,讲左就吾会有人约距地出来玩!

樱公主
2007-11-04, 07:58 AM
真系服左你啊,..........
想唔话你系色男都唔得....

肇庆烧鹅
2007-11-04, 09:20 AM
哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇!
.......我搭咗甘耐车未试过甘个事窝!~```

hejinye
2007-11-04, 09:22 AM
5楼葛一讲我就明啦~~~

hejinye
2007-11-04, 09:24 AM
真系服左你啊,..........
想唔话你系色男都唔得....
6楼葛后边葛句讲错啦~~~你无听过男人有好色之德咩?

hejinye
2007-11-04, 09:28 AM
7楼葛,呢d讲运葛~~~~

Ekines
2007-11-04, 01:48 PM
....睇来系女都岩喔........

hejinye
2007-11-04, 02:03 PM
错啦,太差葛唔得~~~

超级大炮
2007-11-04, 03:14 PM
祝贺+恭喜+羡慕+佩服+鼓励+支持+期待!

海风之恋
2007-11-04, 06:26 PM
恭喜~~

山贼..
2007-11-04, 06:31 PM
吾色又如何成为男人呢?

2007-11-04, 08:49 PM
我估个女仔都睇做你好耐囖

絔厭妹
2007-11-05, 08:46 AM
色字头上有把刀,小心啊!

hejinye
2007-11-05, 01:20 PM
只系同巨做个朋友啦,,,无野葛!!!!