PDA

查看完整版本 : 各位兄弟,肇庆健身中心边间好啊??

porket
2007-11-03, 09:01 PM
最近有d兴趣玩下健身,想问问大家边间价钱适中,同埋好玩d噶!

hejinye
2007-11-03, 10:16 PM
唔知肇庆有力美健无?有葛话力美健几好葛~~~

like12
2007-11-04, 07:55 AM
好世界五楼,平均三元一日,找谢x锋同志可能有优惠!

樱公主
2007-11-04, 08:03 AM
我都想去玩下健身.....
楼主是男地女????
如果系女的话........一齐啦.

hejinye
2007-11-04, 09:35 AM
楼上葛健唔健都系甘葛啦~~~~

海风之恋
2007-11-04, 06:29 PM
柏霖健身会啦!!
如果你想去可以稳本论坛噶:心吻

porket
2007-11-05, 09:57 PM
我都想去玩下健身.....
楼主是男地女????
如果系女的话........一齐啦.
我系男噶........不过我唔介意同你一起去健身噶!多个朋友冇坏~无论你系男仔女仔我都冇所谓,反正都系玩健身遮,又唔系做乜,唔受性别影响噶!

porket
2007-11-05, 09:58 PM
柏霖健身会啦!!
如果你想去可以稳本论坛噶:心吻
柏霖健身会我去睇过,感觉好似好细.......而且价钱贵!!
顺便问问,心吻系边个??

樱公主
2007-11-06, 09:17 AM
心吻系本论坛其中一个会员...
在柏霖健身会工作既....

Ps:我当然知道去健身之嘛...又唔系去做咩...
但系如果你系男既...我男朋友唔中意噶....

porket
2007-11-06, 09:22 AM
心吻系本论坛其中一个会员...
在柏霖健身会工作既....

Ps:我当然知道去健身之嘛...又唔系去做咩...
但系如果你系男既...我男朋友唔中意噶....

哦~原黎系mm!
可以理解你男朋友唔高兴,我唸我女朋友都会有意见!哈哈~不过其实,如果一齐去玩健身,介绍埋你男朋友俾我识都得嘎!叫埋佢一起玩健身啦,又多多个朋友~而且男仔玩健身练d肌肉出黎咪仲型仔!

porket
2007-11-06, 09:30 AM
唔怕得罪讲句,你男朋友未免对自己太冇信心喇呱.......女仔唔中意自己男朋友识女仔就话正常遮,反转过黎男仔唔中意自己女友识其他男性朋友就好冇风度同量度咯喔!

樱公主
2007-11-06, 02:38 PM
点解女仔就可以唔中意男朋友识女仔??.
而男仔唔中意识女朋友识男仔就叫无风度???
这些叫互相尊重...每个人对恋爱的态度都不同..
请你不要胡乱批评别人...

还有..有哪个男孩喜欢自己的女朋友今天和这个异性朋友去健身..
明天和那个异性朋友去食饭..后天就和另一个异性朋友去行街
我相信不论男女..都不喜欢自己的另一半去结识其它异性..
还有,,这个"不喜欢"并不等于"不准"..
怎样做就要看你对另一半的重视有多深了..

porket
2007-11-06, 03:46 PM
MM太激动喇....我唔系话批评边个!
只不过系按照常理分析遮~
我并冇意思指出你男朋友冇风度!就好似,平时女仔发脾气好正常,但系男仔一般都唔应该响女仔面前发脾气一样!
同埋你讲d今日同一个异性去行街,听日同另一个异性去玩咩咩,呢d就梗系唔正常举动啦!
我并唔系想同你吵,只不过呢个系我自己做人噶原则遮~女朋友好多时响我面前发下脾气之类,呢d系女仔调皮可爱噶一面,我会接受噶,但系自己就绝对误会咁样做,都系让佢!
再有,我唔觉得我识异性朋友,又或者女朋友识异性朋友,等于我地之间互相唔尊重喔!正常社交黎遮~
希望mm唔好激动,每个人都有自己做事噶准则!可能A觉得某件事正常B觉得不可理喻,呢d都系性格同各人噶认知程度造成噶差异!好多时候冇绝对噶正确或者错误~
如果mm认为我先前发帖噶内容对你或者你男朋友造成刺激或者伤害,甚至侮辱,我响呢度郑重道歉。唔好太介怀~

爱玩男儿
2007-11-06, 04:43 PM
哦,路过。

樱公主
2007-11-07, 09:22 AM
你认为你所讲既野会对我或者我男朋友造成伤害或者刺激??????.真可笑...你未免太看重自己了..
我并没有激动,
只不过对你呢句"女仔唔中意自己男朋友识女仔就话正常遮,反转过黎男仔唔中意自己女友识其他男性朋友就好冇风度同量度咯喔!"唔认同..
不过..每人对恋爱态度不同....在你立场或者你是对的....
仲有..无人要同你吵
我无甘得闲同你吵...
无聊...............到此为止.....

like12
2007-11-07, 09:55 AM
有d甘个树!

like12
2007-11-07, 09:59 AM
好帖就要顶!