PDA

查看完整版本 : 工农北路大事件!

like12
2007-11-03, 06:46 PM
由五点几开始聚左二十几人,睇情况可能开片,但到依家仲未有野睇,人同车越来越多,当时人够都吾动手,非要等到警察来到为止,搞到我经过几次都........:burn:,甘多人又吾系拍无间道,到依家仲未走,又要我把相机放回家中!!:(:(:(

Tony
2007-11-03, 07:44 PM
乜聚会啊?

缘分1+1
2007-11-03, 09:20 PM
又唔快点返屋企拿相机,眏些相上传给大家看下!!

hejinye
2007-11-03, 10:14 PM
有甘葛事?唔会哇,我就系工农北上班,我下班葛时都唔见有~~~

like12
2007-11-04, 07:45 AM
成晚流流长,两围台系度斋坐,人地曾志伟甘多人都知点两个菜来食,警察走晒都吾做野!

like12
2007-11-04, 07:58 AM
又唔快点返屋企拿相机,眏些相上传给大家看下!!
相机我已拿了出来,见无人做野,费事影!

樱公主
2007-11-04, 08:02 AM
咩事啊.....又唔现场报导下......

like12
2007-11-04, 08:05 AM
起码有几十人,差吾多成十人系度打手机,同拍电影差吾多!自从裕龙大酒店事件之后就一直未见过甘个场面!:(

樱公主
2007-11-04, 08:17 AM
又唔打比我..叫我过去睇...我就住在工农北嘛..............

like12
2007-11-04, 08:20 AM
我点知啊,你又搬左屋企啊,我十点几经过都仲见两围斋台!

樱公主
2007-11-04, 08:23 AM
我不嬲都住响工农北噶啦...........

like12
2007-11-04, 08:25 AM
工农北边度啊,我可以夜晚去探你!

樱公主
2007-11-04, 08:26 AM
点解要夜晚探我啊............怕怕............

like12
2007-11-04, 08:32 AM
没人见到我啊,我习惯夜晚出去多!

超级大炮
2007-11-04, 03:23 PM
我不嬲都住响工农北噶啦...........
我也住工农北,怎么一次都没碰见你呢?

海风之恋
2007-11-04, 06:17 PM
没人见到我啊,我习惯夜晚出去多!
你系咪唔见得光咖?

2007-11-05, 11:14 AM
我起是工农北工作。

hejinye
2007-11-05, 01:44 PM
同楼上一样,都系工农北上班~~
13、15楼葛~~~你d系工农北边度住架?中午有空去你d度粘餐都好~~我上班度同我住度比较远,中午我都唔返去葛!
我又夜晚去探樱公主~~~嘻~~~~12楼葛,今晚一起去咯!!!

garfield
2007-11-05, 08:14 PM
我都系工农北上班哦,星湖科技啊,哈哈~~~

超级大炮
2007-11-05, 08:20 PM
不得了,工农北简直占了1819半壁江山了!我住工农北,但上班在端州路。