PDA

查看完整版本 : 落班途中见有女贼比人捉...

樱公主
2007-11-03, 12:54 PM
今日中午落班经过友谊路..见到一大堆人围在一起,唔知系度睇紧乜野..我拿拿声冲上去..
睇下有乜事...哦...原来系有个小偷偷东西比人捉住了...

比人扯住头发果个女人就系小偷来的..黑衣男子是一家服装店老板..第4张照片的红衣女子就是黑衣男子的老婆..红衣人手中拿的黑色手袋就是小偷的手袋..
这个小偷经常去这个黑衣男子的店偷东西..今次比抓住了....
个女小偷好激动甘叫黑衣人放手..并说回黑衣人服装店再说..
黑衣人说回什么店.我就等110来...
听说这个女小偷经常在附近一带偷东西的..衫裤鞋手袋乜都偷..
就在等110来的中途,有一个女人开摩托车经过.停下车.走过来狠狠的踢了这个女小偷一脚就开车走了..可能是其中一个受害者..
好久..警车才慢慢吞吞的来了..然后黑衣人同女小偷一起扭打着上了警车..

山贼..
2007-11-03, 01:00 PM
哇,着adidas去偷野,

爱玩男儿
2007-11-03, 01:24 PM
踢了这个女小偷一脚>>>果张冇影到?

kaoruamane
2007-11-03, 01:58 PM
捉左过两日又眯放返出来!!

樱公主
2007-11-03, 02:23 PM
踢了这个女小偷一脚>>>果张冇影到?
影唔到啊...个女人好快甘冲上来踢左一脚..又好快甘走了....好似闪电甘.

山贼..
2007-11-03, 02:45 PM
摆明个女是过去抽水啦,无啦啦省人一脚

like12
2007-11-03, 04:59 PM
我经过也看到一个人,身穿红白间衣服,带个手提包,手拿手机,站在最前面,不知是谁!:d可惜我没带相机,不然~~~~~~~~~~~~~

樱公主
2007-11-03, 08:58 PM
楼上的............你.............你................
啊...........................激死我啦...................
救命啊..........................好采你无带相机......................
:burn::burn::burn:

hejinye
2007-11-03, 10:22 PM
哈~~~~你影别人别人也在影你~~~今次算你走运~~~

like12
2007-11-04, 07:48 AM
楼上的............你.............你................
啊...........................激死我啦...................
救命啊..........................好采你无带相机..................
你放心,我依家都好少影相。。。

樱公主
2007-11-04, 08:16 AM
楼上的正衰人...见到人地都唔行埋来打个招呼.................

like12
2007-11-04, 08:19 AM
车多啊,我系你对面,见你手拿手机,都吾好意思叫你:em10:

樱公主
2007-11-04, 08:24 AM
衰得你.........
你可以大叫一声:樱公主....甘噶嘛

like12
2007-11-04, 08:26 AM
叫你仲吾比你影到我咩,我先吾会!

樱公主
2007-11-04, 08:29 AM
你傻啦..............
我唔会甘衰噶.......
无你同意...我系绝对唔会影你既.....
谂得我甘衰........................

like12
2007-11-04, 08:31 AM
我都没话你衰,就信你一次甘多啦,呵呵!!!!

超级大炮
2007-11-04, 03:27 PM
第一手报道,很精彩!建议在《西江日报》头版刊登!

海风之恋
2007-11-04, 06:13 PM
踢距个个女人可能系系小偷噶阿头都唔定咖~

tander
2007-11-05, 02:08 AM
这社会真残忍~~而且还有一个甘变态的女人走过去踢一脚添~~其实有很多女人都很毒~比男人更贱~只是被掩饰了~

hejinye
2007-11-05, 01:33 PM
同意楼上葛讲法~~~~~~

樱公主
2007-11-05, 03:22 PM
楼上两位,..
请不要在本贴发表一些人身攻击的的说话.....