PDA

查看完整版本 : 以毒攻毒呢个办法的确系掂

心吻
2007-09-21, 12:53 PM
琴晚本来还是有候咙痛的...........后来落到华英市场果间新开的网吧到上网...上上下....网吧D员工话距地今晚员工有活动搞........问我去唔去.....我就问有咩活动搞啊........距地话......距地老总请距地成班女过牌方果边钓虾烧烤.......我本来想想甘热气又有候咙.........仲去咪死得...不过见到有甘多靓女去.....去就去啦...死就死啦..........呵呵...就试下以毒攻毒噶办法睇下有无效......后来去到就拼命甘烧.........拼命...甘吃...呵呵....奇怪噶事出现了.........居然由原来噶候咙痛变得唔痛...感觉似幻觉...点知道今早起床时都无事.......嘿嘿........所以以后大家有D咩头晕身兴.........最好以毒攻毒呢个办法...........哈哈哈........

Kulosaki
2007-09-21, 01:23 PM
个间网吧````好多靓女咖````

心吻
2007-09-21, 01:34 PM
系啊...........好多靓女架...........

Kulosaki
2007-09-21, 01:57 PM
距度请人无````???

心吻
2007-09-21, 02:20 PM
唔请啊...........物你想去做啊???

樱公主
2007-09-21, 02:50 PM
我住得甘近都未去呢间野上网,稳日落班经过都入去上上网先``。。

心吻
2007-09-21, 03:11 PM
顺便请埋我去上呢.............感受下超大宽屏噶享受..........

樱公主
2007-09-21, 03:48 PM
显示器好大噶???我都未入过去,次次买完菜经过,都会望一望入边的,好似生意一般,
不过自从开左呢间后,天域的生意就差左好多了

心吻
2007-09-21, 03:58 PM
梗系啦...........个个都会去新网吧上噶啦........人地环境又好...收费又系同天域果到一样........................个显示器真系超大..........

Kulosaki
2007-09-21, 03:59 PM
唔请啊...........物你想去做啊???

依加无野做````你有无边度介绍```网吧就最好啦````

樱公主
2007-09-21, 04:02 PM
天域日头收2个半一个钟,晚上收3蚊一个钟的,
人地其它网吧日头2蚊一个钟,晚上2个半一个钟

Tony
2007-09-21, 04:04 PM
几多寸啊?19定22?

樱公主
2007-09-21, 04:07 PM
应该系19

心吻
2007-09-21, 04:17 PM
依加无野做````你有无边度介绍```网吧就最好啦````...
我能有物好介绍哇...............

心吻
2007-09-21, 04:17 PM
几多寸啊?19定22?...

心吻
2007-09-21, 04:18 PM
天域日头收2个半一个钟,晚上收3蚊一个钟的,
人地其它网吧日头2蚊一个钟,晚上2个半一个钟...
天域果到先去上过一次............无记得收费如何了.........

Kulosaki
2007-09-21, 09:12 PM
我今日去有华英个间````我以为会见到心吻添````````