PDA

查看完整版本 : 唉...候咙痛真系烦噶借...

心吻
2007-09-19, 08:24 PM
好烦啊...........候咙痛到..........饮水都好痛...吃饭又痛...
成个人都烦晒...真系晕咯................呢几日都好似无吃咩热气野架...点解会甘噶呢...........一于以毒功毒先得...

絔厭妹
2007-09-19, 08:56 PM
乜咁唔小心啊....
楼主身体要紧啊...无浦咁多啦

Kulosaki
2007-09-19, 09:21 PM
我都系喉咙痛吖```````

絔厭妹
2007-09-19, 09:26 PM
两位..唔舒服就买药食啦...

Kulosaki
2007-09-19, 10:43 PM
要就好似无乜必要````需要爱情滋润下就真````````

缘分1+1
2007-09-19, 10:48 PM
依家吹秋风了,比较容易干燥啊,所以大家一定要多饮水,最好去饮下凉茶,因为呢排好眼病好多!!

絔厭妹
2007-09-20, 10:18 AM
要就好似无乜必要````需要爱情滋润下就真````````

想有爱情滋润...沟多几条女啦!!

心吻
2007-09-20, 12:49 PM
乜咁唔小心啊....
楼主身体要紧啊...无浦咁多啦...
我呢几晚都无出去浦过.......何来浦得多.......发觉出去浦反正无事...唔浦做乖乖仔几晚就出事了...搞到周身无舒服...真系激九死我咯................

Kulosaki
2007-09-20, 05:26 PM
想有爱情滋润...沟多几条女啦!!

我好懒````沟女都懒`````````

心吻
2007-09-20, 05:32 PM
我好懒````沟女都懒`````````...
可能是因为只有女沟你.........吧..........所以先甘懒?????????

Kulosaki
2007-09-20, 05:45 PM
可能是因为只有女沟你.........吧..........所以先甘懒?????????

你千其无甘讲啊``````我钟意上网都过钟意女人````````哈哈

心吻
2007-09-20, 06:37 PM
你千其无甘讲啊``````我钟意上网都过钟意女人````````哈哈...
不会吧.................你可真是怪人咯...........有女都唔要...要电脑

Kulosaki
2007-09-20, 07:04 PM
```````但系我又钟意钱多过电脑涡````````所以系```1.钱 2.电脑 3.女人

心吻
2007-09-20, 07:10 PM
很好.............目标很正确...........

海风之恋
2007-09-20, 08:59 PM
食左甘多热气野,都话无食吖~~~~~~~~
晕~~~~~~~~

Kulosaki
2007-09-20, 09:00 PM
楼上````几时有食啊````

山贼..
2007-09-21, 09:47 PM
打多d茄轮啦,无事噶啦