PDA

查看完整版本 : 急...关于一个朋友的问题..各位来讲下你的意见

心吻
2007-09-11, 10:38 AM
如果你女朋友有一段时间对你非常吾好,成日发你皮气又吾关心你.正在这时候有另一个女孩对你非常好好关心你,而她又话钟意你,甘你会钟意她吗?而放弃你的女朋友,而分手吗?而你同你女朋友这段感情一直以为都是只有你自己一个单方面负出.一起半年时间>你会点做呢?

樱公主
2007-09-11, 10:45 AM
感情方面是白痴,帮唔到你

风云
2007-09-11, 10:47 AM
如果你的女朋友都不爱你了,那就分喽!
勉强无幸福

心吻
2007-09-11, 10:52 AM
还有其它答案吗??????????//多谢各位啦.........快来帮下忙啦......

F货
2007-09-11, 01:18 PM
先同果个女噶一齐再讲,如果女朋友系关心你噶,好快就会发觉,如果过好耐女朋友都唔知噶,甘噶女人要唔要都无所谓

心吻
2007-09-11, 01:42 PM
老F讲得又几有道理............但系同时脚踏两船甘样不是太好吧.........

缘分1+1
2007-09-11, 02:19 PM
男人不是钟意脚踏两条船吗???

心吻
2007-09-11, 02:57 PM
1+1你不要将部分噶男人的思想强加在全部男人的身上好唔好.........

猫猫家族
2007-09-11, 03:02 PM
分啦!你都话个段感情一直系男既付出紧!
今日吾分,迟早有一早都会分!

缘分1+1
2007-09-11, 03:12 PM
楼上的楼上,我只是将男人的通病讲出来而已,但是也会有好男人的,只是目前我未遇到!!!呵呵!!1

心吻
2007-09-11, 03:16 PM
猫猫...........真系只有分手啊..........但系果个男噶好钟意果个女噶喔.....甘又点算........

猫猫家族
2007-09-11, 03:18 PM
都话今日吾分,迟早有一日会分架!
我同学都试过同你朋友一样情况!一直个男既都系度付出,距都以为自己钟意个女既,乜都无所谓!但系过左几个月,都系分左,因为距话太累啦!
所以我觉得一个人付出既爱情系吾会长久既!

心吻
2007-09-11, 03:20 PM
1+1物你唔系结佐婚咯咩??????????

心吻
2007-09-11, 03:22 PM
都话今日吾分,迟早有一日会分架!
我同学都试过同你朋友一样情况!一直个男既都系度付出,距都以为自己钟意个女既,乜都无所谓!但系过左几个月,都系分左,因为距话太累啦!
所以我觉得一个人付出既爱情系吾会长久既!...
以我个人噶睇法绝对系赞成猫猫的讲法...........睇来都要跟我果个朋友倾下先得.......

猫猫家族
2007-09-11, 03:23 PM
1+1物你唔系结佐婚咯咩??????????
我师姐未嫁架!!

心吻
2007-09-11, 03:36 PM
我师姐未嫁架!!...
吓.............无系噶..............真的假的........

Ekines
2007-09-11, 04:02 PM
..系咪讲来讲去..讲紧你自己吖...........用现实的眼光去睇,....................一个你终意距..距又唔终意你的.....
一个距终意你.....你对距有小小好感的..............自己捻下啦.....

心吻
2007-09-11, 04:50 PM
绝对不是本人喔................

Kulosaki
2007-09-11, 07:47 PM
可怜我呢D好男人无人要`````:too_sad:

蜗牛法拉Lee
2007-09-11, 08:55 PM
根本没拍过拖,无法帮你

“&.儍俽﹎.c
2007-09-12, 08:34 AM
楼上噶。。。昆人。。。

F货
2007-09-12, 02:04 PM
中意距,距又俾咩咩噶,咪咩住先咯,距都系利用紧你嗜,何不当后备用住先

肇庆烧鹅
2007-09-12, 02:08 PM
过来人体法```
简一个自己爱既人``不如简一个爱自己既人!!``

心吻
2007-09-12, 02:14 PM
呵呵............多谢甘多位过来人........高手们喔............在此谢了.............