PDA

查看完整版本 : 彻底崩溃

超级大炮
2007-09-11, 08:55 AM
刚才,无意中看到公主的一篇帖子,说在新一佳碰到Like12,并描述Like12是一个大帅哥。看完之后,彻底崩溃。在我的心里,like12一直是一个大美女,就像他的形象照片。可是,他竟然是一个男生!like12,你为什么要用那样一张形象照片来迷惑我呢?:(

“&.儍俽﹎.c
2007-09-11, 08:57 AM
哈哈。。距咪就系好似你只名甘咯~
大炮吖~~

超级大炮
2007-09-11, 08:58 AM
谢谢你的安慰。。。。我至少没说我是女生啊。。。。

缘分1+1
2007-09-11, 09:07 AM
呵呵!!看来大家都被like12误导了!!!

超级大炮
2007-09-11, 09:23 AM
是的。。。。。。。

心吻
2007-09-11, 09:29 AM
唉...真系伤佐唔少个人的心咯..........

超级大炮
2007-09-11, 09:30 AM
没错。。。。。

樱公主
2007-09-11, 10:43 AM
大炮兄,你唔系啊嘛???你也太后知后觉了吧?现在才知道他是男孩??
早段时间他公然开贴说喜欢了一个女孩子,你唔系唔知啊嘛?

风云
2007-09-11, 11:01 AM
中意女仔的都不一定是男仔的,哈哈!

心吻
2007-09-11, 11:08 AM
哈哈........笑死我啦............晕死咯...讲佐甘耐都无见男主角出来程清下噶.............

絔厭妹
2007-09-11, 11:29 AM
问我就知啦!!我同距玩过...

影子
2007-09-11, 01:00 PM
老婆话坚信LIKE系个女既!:super:

Erika
2007-09-11, 01:03 PM
Like12 一个迷!:):)

Tony
2007-09-11, 01:04 PM
人地是情侣号吧?

lihai2007
2007-09-11, 01:06 PM
唉,我也上当了...........

絔厭妹
2007-09-11, 01:17 PM
点解无人问我噶....我同like12行过街...食过野....映过相....

F货
2007-09-11, 01:21 PM
我地系都唔问你,吹吖?我觉得如果距唔系女人噶就太可惜啦,笔竟距皮气似女人

心吻
2007-09-11, 01:40 PM
呵呵...........................男也好女也好啦.........反正距系一个人..........系1819的一个成员咪得咯...........

絔厭妹
2007-09-11, 01:43 PM
哼~~唔同你地讲.....继续潜水

心吻
2007-09-11, 01:45 PM
哼~~唔同你地讲.....继续潜水...
无潜甘多啊..........衣家天气都唔系几热.........仲有d凉凉地添......潜埋甘多水...........对个肺唔好架..........

超级大炮
2007-09-11, 02:20 PM
大炮兄,你唔系啊嘛???你也太后知后觉了吧?现在才知道他是男孩??
早段时间他公然开贴说喜欢了一个女孩子,你唔系唔知啊嘛?
我真的不知道。。。。:closedeyes:

猫猫家族
2007-09-11, 03:03 PM
我地系都唔问你,吹吖?我觉得如果距唔系女人噶就太可惜啦,笔竟距皮气似女人
我同意老货讲法!距脾气真系好似女人!
所以我一直都觉得距系女人!

猫猫家族
2007-09-11, 03:04 PM
点解无人问我噶....我同like12行过街...食过野....映过相....
听讲有人问过你,你都吾讲。
SO,都系吾问罗!

26夜26旧番茄
2007-09-12, 09:21 AM
问我就知啦!!我同距玩过...
玩什么?:unsure:

26夜26旧番茄
2007-09-12, 09:23 AM
哈哈~~~~你地班友仔终于觉醒啦~~~

Ekines
2007-09-12, 09:28 AM
哈哈....路过....

心吻
2007-09-12, 10:04 AM
...路过...经过......飘过..........

超级大炮
2007-09-12, 10:15 AM
雁过留声,人过留名。欢迎光临!