PDA

查看完整版本 : 过完生日咯`````

Kulosaki
2007-09-10, 12:37 AM
蔽人感觉好唔开心````一个人黎到肇庆投靠亲戚````朋友都无几个````今日生日```又下午开始训```训到食晚饭````本来想稳几个人同我去上网```点知都系得我自己一个`````上网上到12点正返屋k`````我每行一步都觉得好辛苦```因为呢段时间真系有好多事发生```搞到我个心仲累过我既身体````唉````19年黎```自己一个人去面对所有事```真系好辛苦````我有时真系好想喊````但系我喊唔出`````我一个冷笑```我心捻```就算我喊又点```边个会知道``边个会可怜我```边个会安慰我`````我一个独生仔```人地话我好```但系距地点解唔捻下``我无机会享受个种兄弟姐妹既情义`````我有时好憎我父母```点解净系带我一个到呢个世界`````点解唔可以比多一个吖哥或者家姐我``````起码系我最失落既时候``都会有个同我有共同思想既人出黎`````支持我`````我真系觉得好辛苦````

"我得到既,会比好多人多.但我失去既,都唔会比一般人少"

xzgang
2007-09-10, 01:15 AM
大个仔啦.要生性啦!!!!

心吻
2007-09-10, 01:16 AM
生日快乐!

Kulosaki
2007-09-10, 01:46 AM
``````生性`?????甘唔代表我唔空虚同寂寞````

心吻
2007-09-10, 01:48 AM
呵呵。。。。。。。。。。。。。何解甘讲喔??????????难道你唔想生性d咩??????

Kulosaki
2007-09-10, 02:20 AM
就算我生性````可以解决到我既问题咩```????

心吻
2007-09-10, 02:27 AM
没有什么事情是解决不了的。。。。。。。。。。。

Tony
2007-09-10, 02:41 AM
找个女朋友陪就不会空虚了.

like12
2007-09-10, 09:21 AM
过完就好了!

Ekines
2007-09-10, 11:15 AM
人生总有d不如意的事情...想当年我都试过d甘个感觉....慢慢就会好的..............

Kulosaki
2007-09-10, 11:15 AM
找个女朋友陪就不会空虚了.

就系唔想稳女朋友先至烦``````

心吻
2007-09-10, 11:32 AM
莫非你是因为身边的女朋友过多而烦到抽晒筋........

Kulosaki
2007-09-10, 11:49 AM
莫非你是因为身边的女朋友过多而烦到抽晒筋........

甘多年黎都系自己一个```多一个会唔习惯```

心吻
2007-09-10, 12:34 PM
汗.................不会吧..............真系怪人一个咯......

kaoruamane
2007-09-10, 12:38 PM
晕~~多一个又话唔习惯,无人陪又话烦~~!

心吻
2007-09-10, 12:45 PM
就系咯..........真系怪人中噶怪人.......

Kulosaki
2007-09-10, 12:57 PM
哈哈````做人系甘矛盾咖啦````

心吻
2007-09-10, 01:01 PM
呵呵..........无话做人啦..........我做魔鬼都做得好无耐.....啊..

lihai2007
2007-09-10, 01:10 PM
开心最重要,兄弟!