PDA

查看完整版本 : 就快过完生日咯````

Kulosaki
2007-09-09, 07:29 PM
```````今日生日```系屋K训左一日````唉````好无聊```朋友得几个```唔系返学就系上班````无人同我玩````:too_sad::too_sad::too_sad:

Tony
2007-09-09, 07:43 PM
出去吃餐好的,当庆祝啦,你出钱,我陪你!

Kulosaki
2007-09-09, 07:47 PM
出去吃餐好的,当庆祝啦,你出钱,我陪你!

出去吃餐好的,当庆祝啦,我出钱,我陪你!````你甘讲就差唔多````

like12
2007-09-10, 09:24 AM
一个人不好过啊!

Ekines
2007-09-10, 11:09 AM
唔出去觅食下...........

Kulosaki
2007-09-10, 11:14 AM
弃我去者```昨日之日不可留啊````

心吻
2007-09-10, 11:33 AM
哇..............楼猪讲D话好深噢喔..........咩昨日之日不可留......

Kulosaki
2007-09-10, 11:51 AM
既系弃我而去既```是昨天`````不能挽留``

心吻
2007-09-10, 12:19 PM
嗯..........很好............明白..........

Kulosaki
2007-09-10, 12:21 PM
多d读书````多d````t电影同埋电视```学下野```

心吻
2007-09-10, 12:31 PM
讲得又真系几有道理喔........果然系文化人.......

Kulosaki
2007-09-10, 12:56 PM
我初中毕业````哈哈````甘都算有文化```

心吻
2007-09-10, 01:02 PM
呵呵..............初中都有甘噶文化............真系顶得上大学生喔......

Kulosaki
2007-09-10, 01:32 PM
我输比大学生既就系我无既地识甘多英文````

心吻
2007-09-10, 02:06 PM
呵呵..........鬼佬文有物甘好噶...........都系我地中文好......

Kulosaki
2007-09-10, 02:28 PM
呵呵```````