PDA

查看完整版本 : 各位兄弟```千期唔好做一个专一既男人啊``

Kulosaki
2007-08-23, 05:11 PM
做一个专一既男人````得到既只不过系一个伤害```好似我甘```

Tony
2007-08-23, 05:23 PM
咁快清醒左啦?

缘分1+1
2007-08-23, 05:28 PM
但是专一的男人是女人的最爱!!!你的专一应该用在你爱的女人身上,而不是一个三心两意的女人!!

心吻
2007-08-23, 05:28 PM
呵呵...........快点清醒系好事来噶啊...........

Kulosaki
2007-08-23, 05:31 PM
我白白甘浪费左3年```等到既只不过系一个甘既结果```

心吻
2007-08-23, 05:39 PM
我白白甘浪费左3年```等到既只不过系一个甘既结果```...
好好对自己........千其无做傻事........仲有快D稳一个比距什么都好噶女仔来做女朋友.......

Kulosaki
2007-08-23, 05:46 PM
好好对自己........千其无做傻事........仲有快D稳一个比距什么都好噶女仔来做女朋友.......

兄弟``你讲就容易```我做就好难````我系肇庆朋友都唔多几个一只手都数得晒啊```点稳女朋友啊``

Ekines
2007-08-23, 06:45 PM
。。。。。。睇开d啦。。。。。。。。。

Kulosaki
2007-08-23, 07:38 PM
但是专一的男人是女人的最爱!!!你的专一应该用在你爱的女人身上,而不是一个三心两意的女人!!

我专一就会比D坏女仔稳苯咯```你点知距系唔系真心爱你```

肇庆烧鹅
2007-08-23, 07:45 PM
唉!```又一个受害者!!
同样既经历@````又一个人受害!!
因为乜啊!~`可五可以同大家分享下啊!~~`

爸1爸
2007-08-23, 08:02 PM
哎~~

。。。。。。。。。。。。。。。。。。
兄弟醒目d啦~~

只要将心比心~~~~
乜都ok~!

个女人点对你好容易发觉噶~~

Kulosaki
2007-08-23, 08:06 PM
唉!```又一个受害者!!
同样既经历@````又一个人受害!!
因为乜啊!~`可五可以同大家分享下啊!~~`

无乜好分享```我只可以讲```千其无相信女人```特别系靓既女人```

肇庆烧鹅
2007-08-23, 08:09 PM
:(````
系呢!``我一早就话靓女得个死样!!

爸1爸
2007-08-23, 08:24 PM
:(````
系呢!``我一早就话靓女得个死样!!

可能啦~~

不过系要睇你食5食住个女个嗻~~~

肇庆烧鹅
2007-08-23, 08:26 PM
甘无钱呢!``点吃啊!~~`

爸1爸
2007-08-23, 08:30 PM
甘无钱呢!``点吃啊!~~`

甘米要睇你自己咯~~~~

肇庆烧鹅
2007-08-23, 09:31 PM
不如比心机稳钱!```张d心机放系工作上!`

zgs827
2007-08-24, 11:42 AM
我支持你,因为我又系同你一模一样架.唉~~~~~想不明白现在的女人啊?????????????

忘记过去,重拾末来!

26夜26旧番茄
2007-08-24, 01:20 PM
回头是岸啊~~~

人不风流枉少年嘛~~~老婆一个~~但女朋友可以有好多个~~~

乖乖女
2007-08-24, 05:45 PM
你地尼班臭男人!!!!!!!!!!!!!!!!!顶你地唔 顺啊!讲到我地女人甘差!!!

心吻
2007-08-24, 06:20 PM
唉...........对女人失晒信心了.........都唔知道女人几时系真..............几时系假..........

Kulosaki
2007-08-24, 09:49 PM
你地尼班臭男人!!!!!!!!!!!!!!!!!顶你地唔 顺啊!讲到我地女人甘差!!!

我地只不过系讲某部分人姐````你唔使甘大反映噶```

Ekines
2007-08-25, 02:22 AM
我白白甘浪费左3年```等到既只不过系一个甘既结果```

点解甘讲。。。。。。。。你等左距三年。。。。距依家同你讲。。再叫你等距一年吖。。。。。定系你同左距三年》??定点??

爸1爸
2007-08-25, 12:29 PM
混个面熟

多事之秋~~是非之地~~

闪人~~~~

Kulosaki
2007-08-25, 02:03 PM
点解甘讲。。。。。。。。你等左距三年。。。。距依家同你讲。。再叫你等距一年吖。。。。。定系你同左距三年》??定点??

我唔系等距```我等既只不过系一段真正既爱情````点知呢段又唔系```唉

TURBOS
2007-08-28, 01:37 PM
得闲去稳下山顶上面嘎朋友