PDA

查看完整版本 : 真心想找一位女朋友!

haizhou3
2007-07-10, 02:20 PM
真心想找位女朋友,qq:249448458 Tle:13534940640

Tony
2007-07-10, 03:17 PM
发梦咩,发条信息就可以揾到女朋友.

絔厭妹
2007-07-10, 03:55 PM
出街搭讪仲快过....

风云
2007-07-10, 04:22 PM
楼主贴张靓相上来先得噶,讲唔定会有人睇上你

心吻
2007-07-10, 04:52 PM
呵呵。。。。。。。。。。。甘都得啊。。。。。。。。我都想试下。。。。。。。喔。。。。。。。。。甘我贴张靓仔相上来先。。。。。。。。睇下有无人及上我先。。。。。。。。。。。。。

kaoruamane
2007-07-10, 05:05 PM
征女友啊??月薪几多??

26夜26旧番茄
2007-07-10, 07:51 PM
大哥~去西体吧!快很多!(可以叫黑仔,或者老货带路!)

Kulosaki
2007-07-10, 07:59 PM
甘容易稳```我都一大扎啦`````:sure:

haizhou3
2007-07-10, 08:28 PM
我张的一般,工资也不高,但是有一颗善良的心。找女朋友与工资有关系吗?与张像又有关系吗?我想找的是良家女孩,不是整天疯疯癫癫的,也许我在这里发信息比较愚蠢,但只要有一点机会我就不会放过。如果有人愿意与我发展男女朋友关系当然要先做朋友了,相处一段时间在定拉!真没想到,找女朋友也会引起你们这些人这么多的费话!

“&.儍俽﹎.c
2007-07-10, 08:38 PM
你地又系衰噶,成帮人响度话人地。。
不过楼主呢个方法又真系唔系几掂啵。。

樱公主
2007-07-10, 09:40 PM
绝对唔系好掂 ,不过勇气可嘉,支持你啊,有信心,就一定行的

猫猫家族
2007-07-11, 08:42 AM
我张的一般,工资也不高,但是有一颗善良的心。找女朋友与工资有关系吗?与张像又有关系吗?我想找的是良家女孩,不是整天疯疯癫癫的,也许我在这里发信息比较愚蠢,但只要有一点机会我就不会放过。如果有人愿意与我发展男女朋友关系当然要先做朋友了,相处一段时间在定拉!真没想到,找女朋友也会引起你们这些人这么多的费...
努力啦,一定会稳到你既另一半既!
不过肯定吾会系1819!

爱玩男儿
2007-07-11, 10:11 AM
什么都不一定

超级大炮
2007-07-11, 10:23 PM
我支持你!

爸1爸
2007-07-12, 08:59 PM
搭车~~

我都找啊~~

Qq515349887

26夜26旧番茄
2007-07-13, 12:38 AM
我都想响1819揾返件啊:closedeyes: 边个有好介绍???