PDA

查看完整版本 : 呢份阿四工作感到很充实

心吻
2007-07-03, 04:19 AM
呵呵。。。
今晚呢份阿四兼职工作真系好鬼充实啊
虽然有点累
但系做得很开心
虽然罗果鸡碎甘多d钱
但系话晒系自己付出汗水劳动得番来噶
用都用得开心d
哈哈
一身水一身汗劳动得番来噶钱
都无够坐车和吃烟上网和饮野噶钱
真系晕s咯
虽然系甘样
但系我无聊的时间郁闷的心情不再有了
都算系值得啦

猫猫家族
2007-07-03, 08:04 AM
坐车和吃烟上网和饮野噶钱?条数好难计哦!

心吻
2007-07-03, 08:24 AM
坐车和吃烟上网和饮野噶钱?条数好难计哦!...
有物点难计喔。。。。。。。。。。。。。坐摩托车上去7蚊。。。。吃烟七蚊一包。。。。。上网。。。。。当然系通宵噶啦。。。10蚊。。。。。。。。饮野。。。。。3蚊一支可乐。。。。。。再坐车番落来睡觉。。。。。坐摩托车7蚊最快速度番落来冲凉睡觉。。。。。。
合计34蚊。。。。。。。。。琴晚先得果20蚊噶上班费。。。。。。上佐5个多钟。。。。即系话琴晚系亏本生意。。。。。

絔厭妹
2007-07-03, 08:57 AM
边个叫你咁豪...坐摩托车...坐公车咪悭返好多咯...

心吻
2007-07-03, 02:28 PM
边个叫你咁豪...坐摩托车...坐公车咪悭返好多咯......
哇咯。。。。。。。。哇咯。。。。。。。。我做呢份兼职只系打发我无聊噶时间借。。。。。。。。。

絔厭妹
2007-07-03, 02:57 PM
咁多时间无野做咪训觉咯....我最钟意训觉了

心吻
2007-07-03, 03:02 PM
咁多时间无野做咪训觉咯....我最钟意训觉了...
你猪啊。。。。。。。睡甘多觉做咩喔。。。。。。。睡得多会傻噶喔。。。。。。。