PDA

查看完整版本 : 身处广州的朋友们!

26夜26旧番茄
2007-07-02, 08:08 PM
落班后有乜消遣噶?烦到抽筋啊!

水煮的鱼
2007-07-02, 09:18 PM
睇下你中意d乜啦,依家甘热落班后都系去饮下啤酒,吹下水先啦,然后嘛,呵呵,自己稳节目啦

Tony
2007-07-02, 10:36 PM
上网最平了,广州的酒吧鬼咁贵.周末再回肇庆玩算了.

26夜26旧番茄
2007-07-02, 11:48 PM
上网最平了,广州的酒吧鬼咁贵.周末再回肇庆玩算了.

公司台电脑一日24小时唔关机!上网无意思!睇电视又无聊!行街,又远!女朋友,又无!打机,无对手!斗地主,输到穷!唉~落到来烟都吃多两包!:bq1:

絔厭妹
2007-07-03, 09:27 AM
咁样嘅生活真系几聊喔

猫猫家族
2007-07-03, 09:56 AM
我系广州都觉得好无聊啊!!甘既生活真系想死!

絔厭妹
2007-07-03, 10:07 AM
无聊....得闲稳D朋友仔出嚟饮下茶..行下街...咁样D时间咪过得快D咯... 

猫猫家族
2007-07-03, 10:27 AM
甘样真系好快过啊!问题系:稳边个陪呢?
就系无人陪先无聊啊嘛!
份工时间就多,但系多出来既时间都吾知做乜啊!

絔厭妹
2007-07-03, 10:45 AM
有时间可以去图书馆睇下书...或者报读自己感兴趣嘅培训班....学多d野为自己增值咯

26夜26旧番茄
2007-07-03, 12:22 PM
甘样真系好快过啊!问题系:稳边个陪呢?
就系无人陪先无聊啊嘛!
份工时间就多,但系多出来既时间都吾知做乜啊!

你请,我陪!:blush:

猫猫家族
2007-07-03, 12:47 PM
讲时讲我就真系好想去学d野,但系每两日上班既时间就吾同,甘样我一个星期吾学得几多堂!

缘起缘灭
2007-07-03, 01:21 PM
五羊城~华泰~baby飞~几间场

水煮的鱼
2007-07-03, 05:46 PM
以前我就中意班后同三五知已去浦,但依家好多人都成家啦,于是自己都乖佐啦,系屋企多啦,不过休息都系要去街,唔系成日系屋企会好闷吖,得闲稳我啦,广州噶朋友们

猫猫家族
2007-07-04, 12:06 PM
你都系广州啊?甘第时就多个人玩罗!

水煮的鱼
2007-07-04, 08:29 PM
几时聚下啦,去长隆水上世界都几好玩噶,

水煮的鱼
2007-07-04, 08:50 PM
不过哩个论坛系广州噶人都唔多,唔系就想一齐去玩下

缘分1+1
2007-07-04, 09:17 PM
几时去呀?我都想去呀,

猫猫家族
2007-07-04, 09:36 PM
系啊,我刚刚都想话不如叫系广州既人一齐出去玩下!

水煮的鱼
2007-07-04, 09:49 PM
广州没几多个人吖,你叫啦,到时我去就ok啦,或几时去白云山顶见,呵呵,

猫猫家族
2007-07-04, 09:50 PM
1819第一次来广州玩,都系去白云山!
好啊,到时组织下!

水煮的鱼
2007-07-04, 10:03 PM
哇,不过去山顶见我真系有少少怕喔,依家甘热,去行山?不如去玩水啦,

猫猫家族
2007-07-04, 10:07 PM
玩水都好,我同只猪之前都讲过去大河马水上乐园玩
但系我地两个都吾识游水哦!

水煮的鱼
2007-07-04, 10:16 PM
哇,唔识噶???不过都唔怕,去到有救生员噶嘛,加上仲有我,不过大河马唔点好玩噶,半个钟就玩晒啦,如果你怕的话有样野你仲唔敢玩添,

水煮的鱼
2007-07-04, 10:19 PM
成晚个论坛就得我两个讲野喔,真系唔好意思甘吖,太静啦,

猫猫家族
2007-07-04, 10:26 PM
上次去过长隆欢乐世界,我以为自己无命返啊!好恐怖啊!!
依家睇返我朋友d相,都觉得脚软!

论坛有时系甘静架啦,今晚如果吾系上夜班,我都吾会系度同你吹水啊!

影子
2007-07-04, 11:00 PM
岩路过``````糸广州玩就叫埋我啦

猫猫家族
2007-07-04, 11:05 PM
呵呵,同你吾系好熟!到时睇下点先啦!

F货
2007-07-05, 03:03 PM
每日上班15小时,从未到过工作地点100米以外噶地方:brick:

水煮的鱼
2007-07-08, 08:40 PM
楼上幸福命呀,边都唔使去,有钱都没机会去使,