PDA

查看完整版本 : 假如你中了500万首先想干什么?

Ekines
2007-06-12, 09:08 PM
假如你中了500万首先想干什么?

风云
2007-06-12, 10:59 PM
扔进股市里炒!

26夜26旧番茄
2007-06-13, 12:46 AM
再买几张36选7

apply789
2007-06-13, 08:29 AM
先买间大屋,

絔厭妹
2007-06-13, 01:26 PM
去旅游~

心吻
2007-06-13, 03:11 PM
呵呵。。。。。。。首先买屋买车。。。。。。。。然后就罗一百几十万出来做生意。。。。。。。之后就是去旅游好好甘玩番一段时间。。。。。。。

曼联
2007-06-13, 07:46 PM
拿三十万出来买部佳美,比书记个台贵小小就够喇,然后开番单位,对住书记讲:书记,我台车比你台贵小小喔,睇下距咩反应。又或者开番去,特登撞到距台车,睇距又点。

系咪好贱?

Ekines
2007-06-13, 08:29 PM
你试下买台车贵过距...........听日你都唔知比人调左去边上班..........................

bennykun
2007-06-13, 10:34 PM
有了500万可以最挣更多的500万~~~:embarrassed:

猫猫家族
2007-06-14, 12:30 AM
呵呵。。。。。。。首先买屋买车。。。。。。。。然后就罗一百几十万出来做生意。。。。。。。之后就是去旅游好好甘玩番一段时间。。。。。。。

同意!!!

猫猫家族
2007-06-14, 12:31 AM
拿三十万出来买部佳美,比书记个台贵小小就够喇,然后开番单位,对住书记讲:书记,我台车比你台贵小小喔,睇下距咩反应。又或者开番去,特登撞到距台车,睇距又点。

系咪好贱?

你试下买台车贵过距...........听日你都唔知比人调左去边上班..........................

唉,呢D就系你地做公务员既悲哀啦!:bq6:

曼联
2007-06-14, 11:38 PM
有500百万仲使同距打工?

Ekines
2007-06-15, 10:15 AM
有500百万仲使同距打工?

我会喔..................

猫猫家族
2007-06-15, 09:14 PM
哈哈,你果两条友!

草鞋与女孩
2007-06-16, 09:03 PM

系咪好贱?
正一猪头!

akamao
2007-06-24, 08:59 PM
废话~~梗系继续发扬"邯郸宝马"精神啦