PDA

查看完整版本 : 大傢教下wō點做

Racher
2007-06-03, 07:12 PM
吾知道几时我就锺意佐佢,但系到E家我都未讲出来.但系我想讲,吾知点解我会惊讲佐出li会点样...会吾会有啲乜嘢反效果呢.我好惊我又吾敢讲,
但系我傎嘅好锺意佢噶````我都吾知道点算好....我想大傢教教我点样做吖...
教我嘅请联系QQ295083723

樱公主
2007-06-03, 07:18 PM
中意就要讲出来 ,
咩都唔好理,讲左出来先算

Racher
2007-06-03, 07:23 PM
哼...你就系咁讲啦```又吾系你去表白....你当年点样去表白噶..讲讲

樱公主
2007-06-03, 07:38 PM
咪直接讲,我中意你罗

絔厭妹
2007-06-03, 07:49 PM
有话要趁早讲~~迟左咪后悔

爸1爸
2007-06-03, 08:00 PM
你男定女先~~

有5同方法啊~~

Racher
2007-06-03, 08:04 PM
我男噶

26夜26旧番茄
2007-06-03, 08:16 PM
用最简单最快最原始最直接最兽性的方法去得到她~~~

Racher
2007-06-03, 08:17 PM
点样吖```犯法噶.....

爸1爸
2007-06-03, 08:21 PM
你仲细个~~

甘你有呒明示或者暗示过你中意人哋啊z~~
或者用个简单个方法就可以知道你中意个人对你有呒意思~~
不过时间会长一d~

想5想知啊?

Racher
2007-06-03, 08:34 PM
梗系想喇....你想点样讲比我知吖

风云
2007-06-03, 08:35 PM
暗示一下,睇下对方反应
然后表白

Racher
2007-06-03, 08:40 PM
哇.咁米要稳佢出li先倾嘅```有啲怕莴

絔厭妹
2007-06-03, 08:45 PM
哗~~情场杀手出马...有咩话搞唔掂咖~~哈哈~`

Tony
2007-06-03, 09:44 PM
吾敢讲就用文字嘛,qq或短信之类.

猫猫家族
2007-06-03, 09:47 PM
赞成楼上!

Kulosaki
2007-06-03, 10:07 PM
系我就唔讲```因为会有人比我更爱距```呵呵````

F货
2007-06-03, 10:34 PM
人家同常会认为系讲笑!:bq12:

26夜26旧番茄
2007-06-03, 10:41 PM
吾敢讲就用文字嘛,qq或短信之类.
呢个方法试过不下十次了!次次都比人当傻仔!!!直接杀过去啦。。。

Racher
2007-06-04, 09:58 AM
哇...似你咁讲嘅话米死如果佢当你系讲笑咁点算莴...米有情场高手嘅...教几招掂嘅li喇..应该得啩...

Racher
2007-06-04, 10:14 AM
有阵时直接啲可能会发生啲咩嘢事情添...如果直接啲可以嘅话早就讲佐啦, 但系如果上qq发比佢...佢会话你响度玩佢添..到时候大家见佐面米好尴尬嘅....如果我自己可以搞掂嘅就吾洗请教一下你啲呢班情场高手喇......

Racher
2007-06-04, 10:20 AM
不过我试过有几次改佐Q名,发信息比佢,佢都吾知道我系边个添.....跟未佢去到问同学先至知道我系边个添....不过见到佢上Q有时候都会去liao下佢囖......如果实在系吾掂嘅米就算囖.....就祝佢永远幸福囖,假如真嘅吾可以做到男女朋友嘅就做返下好朋友囖,假如有啲乜嘢事情要到我帮助嘅。我一样都会照帮嘅得闲嘅米就出来玩下囖。我一定会祝福佢噶~~~~~~

kaoruamane
2007-06-04, 10:23 AM
人地对你有无好感啊?有眯直接问距受唔受沟啰,唔受就继续做朋友!

Racher
2007-06-04, 10:27 AM
哼,讲就系咁讲喇。我够知道直接啲好喇,但系真系得嘅就话姐,如果佢吾出声呢,点算莴。。。。

kaoruamane
2007-06-04, 10:39 AM
甘眯俾d时间人地考虑下啰,听日俾答复!

小桃红
2007-06-04, 04:20 PM
支持你讲啦。如果吾系你第日会后悔噶。

F货
2007-06-04, 06:42 PM
哼,讲就系咁讲喇。我够知道直接啲好喇,但系真系得嘅就话姐,如果佢吾出声呢,点算莴。。。。
诈傻诈傻甘走去距屋企过夜,大把机会 啦

Ekines
2007-06-04, 08:38 PM
男人老狗直接d咯。。。。。。。。。甘小胆学咩野人沟女呢。。。。。

Racher
2007-06-05, 01:12 PM
咁就好喇...就用最直接嘅方法去到表白囖.....大家祝下我成功喇.....

Racher
2007-06-05, 01:20 PM
男人就系男人就吾系老狗姐`````好似真系有啲细胆噶```惊到我死`

kaoruamane
2007-06-05, 01:23 PM
等住你返来报喜~~

Racher
2007-06-06, 12:38 PM
保乜鬼喜吖~~~~琴晚lin佐鬼咁耐,始终都系有啲惊,唉...人做男仔我做男仔...点解我做到佢咁样衰嘅莴```都吾知道我系米天生就系个细胆鸡li嘅...吾系怕呢样就系怕果样...真系连自己都觉得自己好鬼胆小裹...我自己都吾知道我自己咩意思....有话表白又吾敢去面对表白,,,,米就系惊表白以后点样去面对.....唉,最好嘅就系佢上呢个论坛见到吖...佢叫做枝枝

kaoruamane
2007-06-06, 12:50 PM
。。。。。。上到来都唔知个个系你啦!唉~~甘你点沟女啊??帮你唔好!!就一句话都讲唔出~无feel

Racher
2007-06-06, 01:01 PM
点无feel莴...我真嘅好锺意佢噶..只不过我偅未去表白姐....可能系我自己太过啲乜囖....如果我吾锺意佢嘅我就吾会咁样叫你啲教教我点样做喇,吾通我就系好得闲咩,锺意佢又吾够胆讲出li,连我自己都觉得好难受噶!!作为一个男仔,就吾应该咁样嘅,但系我就连一啲啲嘅男子气概都无...有时候真嘅对呢件事情好烦噶...成日都响度lin到佢.都吾知道应该点样做,如果上Q同佢讲,佢会话你又响度玩佢.但系我响呢度好想讲一句话..我好锺意你噶,蔡XX....我系李伟健,真噶,真嘅好锺意你噶..米见我平时成日liao你吖...我只不过系想同你讲下嘢..就系咁简单嘅zha......希望你会知道喇....

Racher
2007-06-06, 01:02 PM
I LOVE YOU

Racher

Racher
2007-06-06, 01:05 PM
我lin你见到我嘅英文名都应该知道我系边个喇...我响呢度讲嘅真嘅系我自己心里面自己想同你讲嘅每一句说话.
我爱你.我爱你.我爱你.我爱你.我爱你.我爱你.我爱你.我爱你蔡颖枝

kaoruamane
2007-06-06, 01:09 PM
你响度讲有鬼用嘛,有种就去同距讲!!唉~~你紧系睇得电车男多~~!

Racher
2007-06-06, 01:19 PM
的确系睇过几下电车男..但系我岩先响q度讲佐喇...只不过系佢无上线姐..等佢下次上佐就知道嘅喇,响度讲我希望可以比佢知道我系锺意佢嘅.

kaoruamane
2007-06-07, 05:00 PM
我相信如果你系女孩你都会希望系个男仔亲口同你讲,而唔系收到一条唔知几时飞过来个留言!

Racher
2007-06-07, 07:28 PM
我都想喇...但系真系吾够胆吖,如果真嘅够胆.我都想自己去到佢面前当面讲我自己锺意佢喇,如果真嘅够勇气嘅,我肯定马上讲比佢知道噶...我相信讲佐出li会有好大嘅吾同囖....有好大嘅分别.....

Racher
2007-06-07, 07:35 PM
我自己都应该自己响呢家呢个时候都系吾够胆亲口讲出li嘅喇....但系我真嘅系锺意佢噶......................................................................................................................