PDA

查看完整版本 : 边个想去游水...

Ekines
2007-05-29, 02:53 PM
今日好热吖....想去游水.....去南粤苑游...下班去,,,6点-8点...
有边个去无???

爱玩男儿
2007-05-29, 03:06 PM
有點忙,不去了。

絔厭妹
2007-05-29, 03:51 PM
我想去

猫猫家族
2007-05-29, 03:52 PM
我吾识游。。。。。。。。。。。

Kulosaki
2007-05-29, 04:28 PM
我都有5-6年无去游水咯``````我去到泳池都系坐噶````t人游````

爸1爸
2007-05-29, 08:08 PM
死水游泳池5会去~~

太复杂啦~~

容易染病`~介绍大家可以去大冲龙泉游泳池或者双喜山庄
都系活水~而且系山水来噶~~

Kulosaki
2007-05-29, 08:11 PM
死水游泳池5会去~~

太复杂啦~~

容易染病`~介绍大家可以去大冲龙泉游泳池或者双喜山庄
都系活水~而且系山水来噶~~

甘你唔系日日都罗死水冲凉既咩``````我就日日都罗死水冲凉噶````

爸1爸
2007-05-29, 08:31 PM
自来水起码都系从水厂直接到你家咯~~
中间呒人用过~而且全密封~~~

游泳池呢~~

人地系如面苛尿你都5知啦~~而且都系一直都系个d水~~
我讲个两个游泳池d水呢就系~

从山溪(有几个过滤池噶)引条水到游泳池~~池水满佐就会跟旁边条渠流落下面d溪~~
换句话~~有人苛尿落去一晚乜水都换到啦~~

自己唸啦~~
比建议姐~
睇你好似甘认真做乜閪呢~

Kulosaki
2007-05-29, 08:39 PM
无野咖````无讲点得笑呢```:bq11: ````唔好介意````

爸1爸
2007-05-29, 08:41 PM
无野咖````无讲点得笑呢```:bq11: ````唔好介意````

其实笑5笑都呒所谓~~
真噶~~

就系觉得去个D游泳池好5安全~~人有多~~例如端州游泳馆啦
不过及下靓女都5错噶~~

哈哈~

Kulosaki
2007-05-29, 08:47 PM
其实笑5笑都呒所谓~~
真噶~~

就系觉得去个D游泳池好5安全~~人有多~~例如端州游泳馆啦
不过及下靓女都5错噶~~

哈哈~

我此终觉得去游水无去浸温泉甘爽`````:xizao: :xizao:

Ekines
2007-05-29, 10:23 PM
南粤苑无咩野知....所以好少人去.......端州游泳馆我打死都唔去....游完翻来头发都硬晒....又多人................

Kulosaki
2007-05-29, 11:10 PM
讲黎讲去都系自己有个游泳池最好````

傻瀦瀦
2007-05-30, 02:27 AM
甘无聊 /不过想去都没办法啊.因为吾识游啊..呜.今年点都要学会游水啊.

爱国主义者01018888
2007-05-31, 09:54 PM
学游水找我,qq460088577

靓妹
2007-05-31, 10:26 PM
南粤苑系边噶???

Ekines
2007-06-01, 09:35 AM
星湖水上学校行去D..........我都唔知果条叫咩野路....

心吻
2007-06-01, 05:22 PM
衣家天气甘热去游水好啊。。。。。。。。。。。。。赞成啊。。。。。。。。。。

Tony
2007-06-01, 10:55 PM
返乡下,揾个山塘来游,超爽!

Ekines
2007-06-01, 11:50 PM
我乡下无山塘...只有鱼塘.......

好好笑
2007-07-25, 05:39 PM
喂喂~有无人知道衡愉呢个游水嘅地方呢??听讲唔错波唔知咩环境~

Erika
2007-07-25, 05:42 PM
闻所未闻