PDA

查看完整版本 : 救命,迷茫呀~~

棉花糖的成长
2007-05-23, 02:38 PM
我部门经理系一个死古板,距叫我下星期一开始上班一定要着衬衫西裤!!!点算呀???我d年\牛仔波鞋呀~~~~~~~~~~~~help~~~~~~~~~~~赞成着扮老饼既讲野,吾赞成话之距死既讲野!到下个星期截止.票多就跟!~~~~~~~~~~~~顺便讲一下着咖话我就做人好低落无心机做野,吾着就比人印象吾好咯!!!

Ekines
2007-05-23, 03:42 PM
着咯....为左工作无计咖....出来做野系要成熟D啦...

Tony
2007-05-23, 04:00 PM
想吾着,辞职啦

hyyc2007
2007-05-23, 04:08 PM
你经理咪算对你好罗,如果比我是你经理,你只可以着三点式上班,底裤打面着。

心吻
2007-05-23, 04:25 PM
哈哈。。。。。。。。当然系要着啦。。。。。。。。。想唔着都得。。。。。。。甘咪唔系果到做咯。。。。。。。。。。。。

风云
2007-05-23, 05:19 PM
敢唔着?是米唔想do呀!

“&.儍俽﹎.c
2007-05-23, 05:28 PM
着啦~

樱公主
2007-05-23, 06:12 PM
乜野都唔好着,光猪仔返去上班,激死距,:bq11: :bq11:

爸1爸
2007-05-23, 07:04 PM
两样一齐着~~

上身西装~
下身牛仔~波鞋~~

棉花糖的成长
2007-05-23, 11:11 PM
唉~~~其实我谂都系着噶咯!!!不过好吾惯咯!虽然我21岁,但我出左黎做野吾系新仔咖啦,都两年啦!!!不过好鬼烦涡!!!谂下一个星期得星期六日两日可以跟返自己个style~~~头晕!!!吾知大家有无去睇过“我要增肥,我要增肥”个贴,果个咪我咯。,瘦猛猛着衬衫好肉酸呀。成个传销佬甘~~~无办法啦,呢个世界太多事与愿违!!!晕。。。。。。。。突然甘大感慨添~~~~~~顶住上啦,同衬衫西裤死过!!!!!!!!!!!!!

F货
2007-05-23, 11:40 PM
你有权唔做,但入得距度做就要守果度噶规距!好多公司单位都有甘噶规定噶,都系为佐工作方便嗜,俾人成熟d,客人对你噶信任度都多d