PDA

查看完整版本 : 假设一命题,一个男生同时认真地爱上两个女生该如何取舍~

Ekines
2007-05-21, 10:56 AM
假设一命题,一个男生同时认真地爱上两个女生该如何取舍~所以顺理成章"脚踏两只船"但他对两个女生都是用真心去对待,那么假若你是主人公你应该如何取舍呢?http://bbs.21ccnn.com/Skins/Default/emot/em03.gif如有雷同,实属巧合.

ㄒωの寓言
2007-05-21, 01:34 PM
好简单~~你带住只煤气瓶走上星大顶楼!跟住抱紧煤气瓶跳落去!!响你临死前个一刻谂起个个就是你想要的答案!!

麦田守望者
2007-05-21, 01:49 PM
赞成~~~

猫猫家族
2007-05-21, 04:48 PM
两个都吾好要!

大头仔
2007-05-21, 08:25 PM
大哥,你都要俾埋二个女仔条件先可以讲你听点取舍咖

爸1爸
2007-05-23, 01:17 PM
好简单~~

睇下边个同自己生仔就要咯~~

两个都生仔就睇边个生出来重咯~~

我乱来噶~~

笑完就算~

心吻
2007-05-23, 01:20 PM
楼猪衣家正遇到甘样噶难题咩???
真系命好的。。。。。。。
甘样噶好事都遇到。。。。。。。。
可怜的我。。。。。。。
到衣家为止都系单身一个。。。。。。。
如果到我遇到时。。。。。。。。
我一定会选择能和自己一起同甘共苦的果个一起走埋下半生的。。。。。。。。

Ekines
2007-05-23, 01:46 PM
楼猪衣家正遇到甘样噶难题咩???
真系命好的。。。。。。。
甘样噶好事都遇到。。。。。。。。
可怜的我。。。。。。。
到衣家为止都系单身一个。。。。。。。
如果到我遇到时。。。。。。。。
我一定会选择能和自己一起同甘共苦的果个一起走埋下半生的。。。。。。。。

假设嗜,,,,呢D事读书时都遇过啦....唔想再遇到了.....
我一定会选择能和自己一起同甘共苦的果个一起走埋下半生的.呢句最岩听....

棉花糖的成长
2007-05-23, 02:29 PM
以认识先后顺序取舍咯!都系甘咖啦,你吾要???自己肯定吾舍得噶.甘吾通真系一拖二咩???????

2007-05-23, 05:16 PM
选择能和自己一起同甘共苦的果个

爸1爸
2007-05-23, 07:10 PM
一拖2几好啊~~

多d选择啊~~

以前返学就系死蠢5识依家甘唸~~~~

“&.儍俽﹎.c
2007-05-23, 07:21 PM
呵呵。。。赞成家姐甘讲呀~