PDA

查看完整版本 : 无家可归呀

棉花糖的成长
2007-05-18, 07:56 AM
寻日上班报错数比个阿头喷到一面屁,好鬼down~~~甘咪稳条友仔去饮左两杯酒,本来落左班鬼甘累,夜晚十二点就返租屋个度,点鬼知把死人锁坏左,索索地开吾到!大顶呀~~~~~~~~夜吗吗去边稳人开锁????f U C K!跟住比电话个死人产包租佬!顶距个猪头!叫我去网吧通饼! 哥仔,我第二日仲要上班咖嘛!!!!

跟住差吾多三点去左个朋友屋企训,我个朋友住得鬼甘远,系凤岗村! ~ 间房仲鬼甘多蚊,恶梦呀,两个钟都训吾够!

555555555今早一返黎个死人经理仲要我去四会出差,大顶大顶大顶!!!!!!!~~~~~~~死紧啦!

呢锅都算系今年最黑个野咯~~~~~

风云
2007-05-18, 08:54 AM
同情ing

Ekines
2007-05-18, 08:55 AM
网吧唔系好多卡坐个咩......又无蚊..又有空调叹....好过去你朋友度啦...

缘分1+1
2007-05-18, 09:07 AM
没办法了,只有同情你!!

like12
2007-05-18, 09:18 AM
如果是我,随便找间客店睡一晚,又不是很贵,随时都要保持有冷静的头脑,这样工作才不容易出错。

ㄒωの寓言
2007-05-18, 11:20 AM
凤岗村??无记错应该响黄岗一路落去个窝!!甘远!!系我就去网吧算咯又有空气!

棉花糖的成长
2007-05-18, 06:26 PM
如果是我,随便找间客店睡一晚,又不是很贵,随时都要保持有冷静的头脑,这样工作才不容易出错。
差吾多到肇庆学院啦!远SSSSSSSSSS

棉花糖的成长
2007-05-18, 06:27 PM
网吧唔系好多卡坐个咩......又无蚊..又有空调叹....好过去你朋友度啦...
无张床好辛苦咖~~网吧空气又吾系甘好!

樱公主
2007-05-18, 09:26 PM
去开间房训咪得罗,据我所知,在黄岗60蚊的房都好靓的了

猫猫家族
2007-05-18, 09:31 PM
系罗,罗几十蚊出来都吾知几好罗!
不过如果系我,我都系去朋友度训好过啊,我一个人去开房,怕怕啊!

┌愛↗轉角↘
2007-05-18, 09:54 PM
又真系几黑仔噶·

棉花糖的成长
2007-05-19, 06:34 PM
去开间房训咪得罗,据我所知,在黄岗60蚊的房都好靓的了
甘我个晚系同朋友去饮野呀嘛~距话去距个度训,咪去咯,点鬼知甘鬼远兼甘鬼多蚊咩!

canseeme
2007-05-19, 11:12 PM
莫非呢D就叫 有甘耐风流 有甘耐折堕??:bq11: :bq11:

麦田守望者
2007-05-20, 02:39 AM
深深感受到你既痛苦~~~
我就唔惯系陌生既地方睡觉又唔舒服!!
仲要多蚊~~第二日肯定心火躁···

棉花糖的成长
2007-05-21, 09:49 AM
莫非呢D就叫 有甘耐风流 有甘耐折堕??:bq11: :bq11:
............哥记,我几时风流过呀????晕你~~~~