PDA

查看完整版本 : 喂!最近文明街的老细赚大钱呀!

ockar
2007-05-15, 08:49 PM
我听我朋友讲,她在文明街一晚可以赚成二百几蚊,吾知真定假?
:bq2: 不过她的生活又真系好左好多架!

风云
2007-05-15, 08:50 PM
撞到水鱼的话可以赚好多

ockar
2007-05-15, 09:15 PM
甘睇肇庆都几多水鱼喔!
甘你有无在文明街做过水鱼呀?

Kulosaki
2007-05-15, 09:34 PM
好少去文明街。`。```

小珍珍*
2007-05-15, 09:36 PM
甘好啊??

ockar
2007-05-15, 09:57 PM
你吾信呀??
开头我都吾系好信架,不过出亲街都系她请我食野,哇!搞到我几吾好意思呀!

Tony
2007-05-15, 10:34 PM
要有口才,有眼光,有人缘啊,吾系个个都吃得呢行饭的。

猫猫家族
2007-05-15, 10:37 PM
我就吾系好信啦,你系论坛问下人,有几多个会去文明路行街架?
我试过几次经过,睇到个条街都无乜人!成条街又吾系得距一间铺!
如果你真系想知道距有无吹水,最好你自己去开返间!:bq11:

Kulosaki
2007-05-15, 10:47 PM
开翻间??甘卖乜好吖.`.`.好见怡红院好涡```人少少..唔怕撞到熟人`.`.哈哈

Tony
2007-05-15, 10:53 PM
怡红院你有本事做的话,包你一年内就可以开靓车了。

Kulosaki
2007-05-15, 10:58 PM
我边有本事做啊````我比意见你地口者````我呢d打工仔边敢做生意啊```

F货
2007-05-15, 11:41 PM
文明街老细?边个来架?收租架?几间铺头吖?一晚两百定两千吖?两千蚊一晚来讲生活算唔错噶啦

猫猫家族
2007-05-16, 08:21 AM
怡红院你有本事做的话,包你一年内就可以开靓车了。

老板真系有生意头脑,抵你发到猪头甘既!:)

like12
2007-05-16, 08:22 AM
文明路的东西都不好,又便宜。

缘分1+1
2007-05-16, 10:37 AM
好少去文明路,因为觉得那里的东西都是好差的!!!不过晚晚都会好多人行那里喔!!!

心吻
2007-05-16, 11:11 AM
楼上果位。。。。。。。衣家唔系个个都系有钱人嘛。。。。。。。。。。。。有钱人就话去牌子店买借。。。。。。。。

Emma
2007-05-17, 01:44 AM
我信
打工的大部分中意去那买
最近热起来了,蚊子多又热,我逼不得要买风扇和蚊帐了,本打算去新一佳买,我一说同事个个都说去文明路买啦,好平噶,几低用哦,对于打工者心态来说都是解一时之用,用完第2年就不用了。。。。。前段时间我在星仔买了双黑色布鞋150块左右,结果一同事在文明路一挡买了双款式颜色和我一摸一样的布鞋,只是标志不一样22块,后来我也去买了双,穿着区别不大,那双星仔穿了三个月裂缝了和22块那双差不多。。。。。。现在我也喜欢逛文明路,买手机链啊,发夹,扎头发,等等有些觉得都几好用哦

ㄒωの寓言
2007-05-17, 10:33 AM
开怡红院使唔使牌咖??

Kulosaki
2007-05-17, 04:48 PM
有无牌都一样。。。要交保护费同埋要俾阿sir查。。。呵呵

超级大炮
2007-05-18, 08:45 AM
[引用2119]
前段时间我在星仔买了双黑色布鞋150块左右,结果一同事在文明路一挡买了双款式颜色和我一摸一样的布鞋,只是标志不一样22块,后来我也去买了双,穿着区别不大,那双星仔穿了三个月裂缝了和22块那双差不多。。。。。。
[超级大炮评点]
此段话让我深有感触。不要盲目追名牌,要追求性价比。2119,咱俩英雄所见略同!

ㄒωの寓言
2007-05-18, 11:28 AM
俺未着过星仔窝!!乜系甘留个咩!!!正版无feel窝