PDA

查看完整版本 : 好惨吖...................

Ekines
2007-05-14, 05:26 PM
寻日打篮球....只脚嗷柴........成个月都要休息了..............不可以运动....:(

猫猫家族
2007-05-14, 05:31 PM
系咪工伤啊?可以休息一个月啊?

zhaoqingchenjie
2007-05-14, 05:32 PM
都可以运动既,比如---

Ekines
2007-05-14, 06:22 PM
系咪工伤啊?可以休息一个月啊?

唔系...自己同d朋友打嗜............我话休息一个月唔打球....唔系唔上班............今日行去坐车时..............都要慢慢行..............行唔快............真郁闷.................:(

猫猫家族
2007-05-14, 09:16 PM
我以为你系工伤添!唉,甘都要上班。。。

Kulosaki
2007-05-14, 09:22 PM
你好想人地无使上班咩```.无工开就系无饭开咯涡`..

猫猫家族
2007-05-15, 08:22 AM
距点会啊,距系个D国家级人物,即系公务员,不过距成日都系话自己打杂既!
所以如果系工伤既话,可以休息一个月,你睇下距会开心到点既样?!:bq11:

Ekines
2007-05-15, 09:35 AM
........楼上的吹水都几叻喔............

猫猫家族
2007-05-15, 09:44 AM
我从来吾吹水,只讲事实!:bq12:

麦田守望者
2007-05-15, 10:31 AM
好事来架!!拗柴追唔到女仔~~~

Ekines
2007-05-15, 02:09 PM
追唔到女仔嗜,,,,,,,,,,,,,可以比女仔追个嘛

ockar
2007-05-15, 08:54 PM
好野!有人沟吾到女咯!!:bq11:

风云
2007-05-15, 08:57 PM
深表同情

小云
2007-05-15, 09:18 PM
:angry: 一点小小的意思,没问题。