PDA

查看完整版本 : 好消息(1819今年第一对恋人出现啦)

心吻
2007-04-09, 06:20 PM
如题
本人い慟訫鍀脗ぎ (http://bbs.1819.net/member.php?u=5532)和靓妹从今日开始公开宣布恋爱啦!
希望各位多多支持喔!
进来的都要顶一下喔!
希望能得到各位的祝福喔!
版主一定要帮我置顶喔!!!

靓妹
2007-04-09, 06:21 PM
我第一个顶...

麦田守望者
2007-04-09, 06:26 PM
顶···

靓妹
2007-04-09, 06:27 PM
无人祝福我地噶.>??:sad:

心吻
2007-04-09, 06:32 PM
无人祝福我地噶.>??:sad:...
就系咯``
呵呵~~~~到时候仲想请你地过来饮番杯喔~~~~

kubee
2007-04-09, 06:44 PM
好事黎咯,恭喜:)

靓妹
2007-04-09, 07:10 PM
好似无乜人回贴喔...莫非无人看好我地?>??:sad:

weijia
2007-04-09, 07:29 PM
祝愿你们俩好事成双,顺便发请帖吧!:xizao:

Ekines
2007-04-09, 07:48 PM
恭喜.....恭喜.....祝你地..........天长地久.............几时摆翻几围....请我地1819兄弟姐妹们大食一餐吖,...........

心吻
2007-04-09, 07:52 PM
恭喜.....恭喜.....祝你地..........天长地久.............几时摆翻几围....请我地1819兄弟姐妹们大食一餐吖,..............
呵呵~~~~~~~~~~~多谢~~~~~~~~~到时候一定请晒1819班友过来吃番餐噶~~~~~记得准备一只大红包喔!!!

Ekines
2007-04-09, 07:53 PM
妖....................末结婚都可以请个嗜................

棉花糖的成长
2007-04-09, 07:53 PM
哗~~~好高调喔你地!!好!!!好!!!太好了!!!!!!几时结婚呀?谂住生几个呀???:confused: 想要囝囝定囡囡呀???到时改乜名呀????拣定边只奶粉未呀???

靓妹
2007-04-09, 07:55 PM
梗是要高调得拉..因为毕竟是我和他的第一次喔....:)

心吻
2007-04-09, 07:55 PM
妖....................末结婚都可以请个嗜...................
都得噶`~~~最多咪请去浦几晚先咯`~~到时候你地一定要封番个大红包来就OK啦`~~

Tony
2007-04-09, 07:58 PM
真定假架?

靓妹
2007-04-09, 07:58 PM
Bf..不好甘屎愦啊...人家会笑话我地噶...知不知道???

心吻
2007-04-09, 07:59 PM
哗~~~好高调喔你地!!好!!!好!!!太好了!!!!!!几时结婚呀?谂住生几个呀???:confused: 想要囝囝定囡囡呀???到时改乜名呀????拣定边只奶粉未呀???...
高调就唔讲得上噶咯`~~~~~生仔仔女都系一样借`~~~我无所谓噶`~~~~只要距钟意就得啦~~~距开心就好了~~~~~到时改咩名啊`~~呵呵~~~~到时候改佐名就一定会公布出来噶咯~~~奶粉好似无咩营养甘仆`~~~我就觉得人奶就健康D咯~~~~

靓妹
2007-04-09, 07:59 PM
真定假架?

老板你话呢??:)

心吻
2007-04-09, 08:01 PM
Bf..不好甘屎愦啊...人家会笑话我地噶...知不知道???...
不是甘屎愦啊~~~~~~而系太兴奋好唔好`~~~~理得距地啊`~
距地咪笑咯`~
我可无所谓仆`~~
不过既然你怕丑噶~
甘咪低调少少咯`~~~
嘿嘿~`
不境都系听你话噶`~~

心吻
2007-04-09, 08:02 PM
真定假架?...
当然系真噶啦`~~
唔通扼你有饭吃咩~~~~呵呵~~~

风云
2007-04-09, 08:07 PM
哈,几时请饮?

心吻
2007-04-09, 08:09 PM
哈,几时请饮?...
呵呵`~~~等我地择番个好日就会拉埋天窗架啦`~~~

xzgang
2007-04-09, 08:16 PM
来得甘突然!莫非先上车后补飞???

bennykun
2007-04-09, 08:34 PM
恭喜恭喜:question: :question: :question:

靓妹
2007-04-09, 08:40 PM
来得甘突然!莫非先上车后补飞???

喂..你想咗去边啊??我和他是一见钟情噶...:angry:

心吻
2007-04-09, 08:51 PM
来得甘突然!莫非先上车后补飞???...
呵呵``
都无知道你想去边~~~
你的思想真系要改改先得啦`~~思想太坏啦`~~~~:angry:

心吻
2007-04-09, 08:53 PM
点解版主唔帮我置顶噶~~~~~~点讲都系1819今年的第一对恋人啊`~~~都唔帮忙下噶`~~:angry:

xzgang
2007-04-09, 08:56 PM
双方见过家长未架?

:xizao:

影子
2007-04-09, 09:00 PM
岩睇到```恭喜 恭喜

心吻
2007-04-09, 09:03 PM
岩睇到```恭喜 恭喜...
呵呵`~~~多谢版猪喔~~~~~~到时候请饮唔会少佐你份噶~~~

猫猫家族
2007-04-09, 09:17 PM
喂..你想咗去边啊??我和他是一见钟情噶...:angry:
呵,,,听讲你地都一齐去蒲过几次罗哦,点算一见钟情啊?:mellow:
讲真啦,我就吾系几信啦.

不过,,都祝福你地啦...

心吻
2007-04-09, 09:25 PM
呵,,,听讲你地都一齐去蒲过几次罗哦,点算一见钟情啊?:mellow:
讲真啦,我就吾系几信啦.

不过,,都祝福你地啦......
你又知道我地一起浦过几次,甘第一次见面就钟意佐咯~~~你话系未一见钟情先咯~~
呵呵`~

靓妹
2007-04-09, 09:42 PM
就是咯.,..猫猫.你有无见过我是甘高调承认拍拖噶>???:)

小云
2007-04-10, 08:34 AM
无人祝福我地噶.>??:sad:

有呀:o

缘分1+1
2007-04-10, 08:41 AM
恭喜,恭喜了!!!

紫悦
2007-04-10, 10:48 AM
恭喜恭喜

kubee
2007-04-10, 11:22 AM
打算几时派喜糖呢
:)

心吻
2007-04-10, 11:42 AM
楼上果位~~~~~~喜糖一定有你份噶~~~~~呵呵`~~~~~~仲要请埋你过来饮番杯喔~~~嘿嘿~~~~记得到时候封个大利事来喔~~~~~~

靓妹
2007-04-10, 02:10 PM
多谢你地噶祝福喔.....我和他一定会好好相处的....

“&.儍俽﹎.c
2007-04-10, 09:12 PM
靓妹..甘你就唔系...甘都唔早d同我讲...
喂 ..几时请饮即???????

靓妹
2007-04-11, 09:53 PM
我点同你讲啊...你有几耐无来找过我拉??仲好意思讲噶>:angry:

canseeme
2007-04-11, 10:05 PM
迟来先上岸。。。。。。。。。。。。。

傻猪娴
2007-04-12, 07:12 PM
恭喜恭喜

jooe
2007-04-13, 06:51 PM
不愧是狗男女!

心吻
2007-04-13, 08:07 PM
楼上果位~~~~~讲话注意D好仆~~~~~~:angry:

靓妹
2007-04-13, 10:14 PM
不愧是狗男女!

请问乜野叫做狗男女啊??/:(

Davidoff
2007-04-16, 11:32 PM
congratulate

bachelor
2007-04-24, 04:20 PM
有一对痴男怨女

靓妹
2007-04-24, 05:31 PM
爱是什么?
爱是抽象——只能感觉它的存在
爱是等待——真爱是要时间考验
爱是赌博——你不知道将来怎样
爱是忍耐——你只有忍耐才能赢
爱是无奈——那又怎样,麻木了

经典名句

曼联
2007-04-24, 06:59 PM
恭喜恭喜,早日派喜糖啦。

靓妹
2007-04-24, 07:10 PM
呵呵..还早....:)

Ekines
2007-04-24, 07:34 PM
迟来先上岸。。。。。。。。。。。。。

唔通黑仔对靓妹有意思...............