PDA

查看完整版本 : 这种雪糕敢吃不?

bbcmeimei
2007-03-28, 02:44 PM
吃雪糕时可不要想它:wacko:

缘分1+1
2007-03-28, 03:59 PM
好恶心啊!!

心吻
2007-03-28, 04:07 PM
哈哈~~~~~原来仲有甘高科技噶~~~~

樱公主
2007-03-28, 04:12 PM
楼上的,是不是好喜欢吃?

心吻
2007-03-28, 04:18 PM
楼上的,是不是好喜欢吃?...
你傻架`~~~~~~吃你个头就吃~~~

樱公主
2007-03-28, 05:05 PM
唔使唔认的,我知道你日日都食的,

like12
2007-03-28, 05:12 PM
楼上的最爱。

心吻
2007-03-28, 05:14 PM
对`~~楼上的最爱~~~~哈哈`~~

樱公主
2007-03-28, 05:25 PM
楼上的最爱。

哎,本来仲谂住请你去食全肇庆,甚至全世界最好食的牛杂添
依加你居然夹埋呢个人来欺负我~~:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

:too_sad: :too_sad: :too_sad:伤心

like12
2007-03-28, 05:27 PM
雪糕哦,难道你不喜欢吃?

2007-03-28, 05:28 PM
呢d小事都可以令你伤心啦????

樱公主
2007-03-28, 05:30 PM
此雪糕非彼雪糕~~~~~~~~~
郁闷呐~~~~~~晕啊~~~~~~~~~~
伤心啊~~~~~~~~~~~~`
痛哭啊~~~~~~~~~

like12
2007-03-28, 05:37 PM
有得食都晕,现在都想吃,晚上吃完饭去买个来!

樱公主
2007-03-28, 05:38 PM
你叫傻峰去你屋企拉一个比你就行了,哪用自己破费去买?

like12
2007-03-28, 05:41 PM
:sweat: :sweat: :sweat:还是留给你吧!

樱公主
2007-03-28, 05:44 PM
我对这种雪糕没兴趣的,如果你不食,唯有留反比傻峰距自己食了

心吻
2007-03-28, 06:20 PM
我对这种雪糕没兴趣的,如果你不食,唯有留反比傻峰距自己食了...
边个傻峰啊`???物我地论坛有个傻峰我都无知道噶`~~~~

猫猫家族
2007-03-29, 11:47 AM
我钟意食新地啊。。

like12
2007-03-29, 02:32 PM
没吃过,最记得就是啊菠罗!

&.黑雨天℅
2007-03-29, 03:38 PM
边个傻峰啊`???物我地论坛有个傻峰我都无知道噶`~~~~

个个傻峰咪你囖`````
爆笑````
屎```你一督屎````:)

&.黑雨天℅
2007-03-29, 03:41 PM
你叫傻峰去你屋企拉一个比你就行了,哪用自己破费去买?
请问妇人阁下,
傻峰同个靓女系乜关系咖~?
去距屋K拉```:dry:

hyyc2007
2007-03-29, 05:53 PM
仲唔明,个靓女是傻锋既叉叉,傻锋是个靓女既圈圈,明唔明,仲唔明就要叉你个圈了。

心吻
2007-03-29, 06:43 PM
楼上果位你无乱甘讲野仆~~~~~野可以乱吃`~~话唔可以乱讲噶~~~~~~咩叉叉圈圈啊`~~你都痴线噶`~~~

樱公主
2007-03-29, 10:23 PM
哈哈~~~~~~`点知距地咩关系喔,又唔关我事

&.黑雨天℅
2007-03-30, 03:51 AM
哈哈~~~~~~`点知距地咩关系喔,又唔关我事
哇````你讲D甘吾负责任噶野噶`?
明明系你第一个讲噶波``
傻锋``你DOU距呒`?:angry:

&.黑雨天℅
2007-03-30, 03:53 AM
仲唔明,个靓女是傻锋既叉叉,傻锋是个靓女既圈圈,明唔明,仲唔明就要叉你个圈了。
呒囖````
我个菊花台呒打算比人叉波,更加吾会比你叉拉``:wacko:

QQ42089452
2007-03-30, 09:05 AM
雪糕原来就是这样做出来的.汗!!

樱公主
2007-03-30, 11:24 AM
讲D野甘有学问,甘深奥既???????

樱公主
2007-03-30, 11:25 AM
楼上果位你无乱甘讲野仆~~~~~野可以乱吃`~~话唔可以乱讲噶~~~~~~咩叉叉圈圈啊`~~你都痴线噶`~~~
哈~~~~~有人假正经喔~```

心吻
2007-03-30, 12:36 PM
哈~~~~~有人假正经喔~```...
死老亢婆~~~~~哈你个头啊~~~~~~~~~~~你讲边个假正经啊~~~~~~甘人地同距事实系一d野都无仆~~~

樱公主
2007-03-30, 12:40 PM
死老亢婆~~~~~哈你个头啊~~~~~~~~~~~你讲边个假正经啊~~~~~~甘人地同距事实系一d野都无仆~~~
小弟弟,比人讲中左都无有使甘燥噶~~嘻嘻```````
越话无野就越有野,越描越黑啊~HOHO````