PDA

查看完整版本 : 我应该去争取吗?

诚诚!
2006-08-27, 05:52 PM
以前我同距分手个时我都唔知系乜原因,但我依家好想去问清楚距我究竟那里做错了,
但我见到距依家个样都几好开心,但我身边每个朋友都支持我去稳距仲讲我心里面有距
点解唔去稳距呢?我还应该去争取吗?

紫色莲
2006-08-27, 06:13 PM
:) 那就要搞清楚,距还喜欢你吗?你系吾系真的喜欢距啊,距可能现在都有女朋友了,如果距还喜欢你,距系吾会甘快有女朋友的啊,你要搞清楚啊!

Tony
2006-08-27, 06:46 PM
难讲啊,好多人就算拍住一个,都仲可以有其它女朋友啦.

like12
2006-08-28, 10:38 AM
讲啦,不讲就没机会,讲了至少还有50%的机会。。。

缘分1+1
2006-08-28, 11:37 AM
如果他依家已经有女朋友了,就不要再讲了!!!否则就应该问清楚!!!

zhjingo
2006-08-28, 11:55 AM
你爱他吗?。这个要问你自己。他爱你吗?。这个要问他~~

小夜
2006-08-28, 01:29 PM
路過~~~~~~~~~~~~~

Emma
2006-08-30, 12:39 AM
难讲啊,好多人就算拍住一个,都仲可以有其它女朋友啦.教人家象你一样?

紫悦
2006-08-30, 08:53 AM
机会系自己争取的

诚诚!
2006-09-01, 09:54 PM
我都好想去争取,但距一直系度避紧我,点算,难道真系无可能?我都已经行出第一步咯,

紫色莲
2006-09-02, 10:21 AM
你自己想一想距系吾系真系会再喜欢你啊?你又吾系吾知道自己个性啊,你自己认真想一想啊,系吾系值得去争取啊,距都有佐女朋友了,你要做第三者吗?你真系喜欢距吗?认真想想吧,你要想想自己个情况啊,你可能会在一个月或几个月后忘记距啦.你知吾知啊,距同返你一起又可以点,你都可能会忘记距了,你自己想想吧!

草莓王子笨笨杰
2006-09-02, 12:59 PM
我帮唔到你D咪野
但我想讲个是你自已是唔是仲钟意巨
是个话你应该去争取自已的爱

小菲
2006-09-02, 03:33 PM
我都好想去争取,但距一直系度避紧我,点算,难道真系无可能?我都已经行出第一步咯,
竟然已经分开佐.已经成为住事,又何必在去咩呢..
式者做为回忆可能仲系一件开心的事唔定http://hd61.15150.com/banzou/2006_8_10/226529_146080.mp3

紫色莲
2006-09-04, 02:22 PM
竟然已经分开佐.已经成为住事,又何必在去咩呢..
式者做为回忆可能仲系一件开心的事唔定http://hd61.15150.com/banzou/2006_8_10/226529_146080.mp3我知系乜歌了,系秋天不要回来,系吾系?

小菲
2006-09-04, 06:12 PM
系吖..不过我系受人所托先放首歌上来架

诚诚!
2006-09-04, 08:37 PM
甘咪多谢菲菲姐咯!!!

靓妹
2006-09-05, 05:01 AM
我知系乜歌了,系秋天不要回来,系吾系?

你错拉...是叫"秋天不回来"而不是"秋天不要回来"啊...不好打错咯..

我都好钟意呢首歌噶...好好听////:d

至于楼住,,,你都是放手拉....都过咗去咯..就由它过去拉...人要向前看噶...前面仲有好多比他好的男人啊...不好放弃啊...