PDA

查看完整版本 : 劲於嘅一日。。。。。

26夜26旧番茄
2006-07-23, 03:16 PM
今日到贞山游水时~~玩得太颠~一个唔觉意,撞埋一个飞机场度~当时就以为系细路女(实在太平啦,第一次见!)~无点在意啦~因为是潜水时撞的~但当我浮出水面时先发觉系一个。。。。同我差唔多年纪嘅女仔~~(样子不错哦)连say Sorry~~~点知又一个唔觉意~~讲错野:“我仲以为你系细路女先`甘平!。。。。。。”话一出自已都觉得好无面,点知佢一d都唔介意,仲好大方咁笑咗一下,后来同我倾咗一阵先!!!!!

Tony
2006-07-23, 03:34 PM
.......

猫猫家族
2006-07-23, 03:38 PM
甘都得???

小云
2006-07-23, 04:10 PM
你好搞野呀。哈哈~~~

xzgang
2006-07-23, 05:36 PM
沟女高手啊!!!

bennykun
2006-07-23, 06:28 PM
一个是飞机场,一个是飞机司,
你就掂啦~揸飞机呢家嘢~

like12
2006-07-23, 08:00 PM
支持楼主~~:d

樱公主
2006-07-23, 10:44 PM
我比你仲淤啊,我以前有一次去新一佳,谂住买d鸡蛋返屋企,我平时见好多人买鸡蛋时都会罗起只鸡蛋摇几下,甘我咪有样学样罗,一手罗起只鸡蛋,用力摇了起来,点知用力过猛,鸡蛋比我摇破了,搞到成身都系鸡蛋,最惨都仲系企系我隔离果个人啊,无端端比我弹到成身都系蛋黄,个时全部人都望住我,我当时真系好想地上有个窿捐入去啊!!

小云
2006-07-23, 10:54 PM
后尾点算好呀?

26夜26旧番茄
2006-07-23, 10:59 PM
后尾点算好呀?下次再约~~~(我钟意去果度游~好过去鼎湖山,人多,泳池细.

xzgang
2006-07-24, 06:40 PM
过贞山叫埋我嘛~~

26夜26旧番茄
2006-07-24, 09:10 PM
过贞山叫埋我嘛~~要你老人家响肇庆飞落来咩~响我度过去~开车好快!!!!!

“&.儍俽﹎.c
2006-07-25, 08:39 PM
呵呵~~~~`
甘都得~
系我就闪人先啦~甘样衰~~~~~

猫猫家族
2006-07-25, 08:56 PM
要你老人家响肇庆飞落来咩~响我度过去~开车好快!!!!!

乜你吾知老X系四会架???:rolleyes:

26夜26旧番茄
2006-07-25, 09:36 PM
乜你吾知老X系四会架???:rolleyes: 有D咁嘅事?

Emma
2006-07-26, 11:54 AM
看的开,飞机场也没所谓!

selina1985
2006-07-26, 02:52 PM
以前盛传贞山游泳池藏污纳垢,不知现在改善了没有呢?

*oО地狱寳寳Oo
2006-07-27, 01:18 PM
我钟意平胸的女仔```

傻瀦瀦
2006-07-27, 10:21 PM
人地日日去游水啊,,,哎,,,

26夜26旧番茄
2006-07-29, 09:53 AM
人地日日去游水啊,,,哎,,,下次过去叫埋你,你同佢有得挥~~差唔多啫!:d

小纱
2006-07-29, 03:54 PM
去个度有野俾你碰到,哈哈~~

wqtxiqr7
2006-07-29, 07:53 PM
......................................