PDA

查看完整版本 : 吾系我滴错(转)

like12
2006-07-12, 05:59 PM
有一日,我一个人好无聊甘系天宁路行紧街,无意中发现离我前方30米处,有一位身着浅米色紧身*带超短裙,身形特别出众兼火爆噶姑娘挨系好世界正门左手边个条柱度!隔离有条鬼佬同巨有讲有笑,我想呢位肯定系巨条紫喇!于是乎我出于好奇,系甘夷哨左巨一眼.哇!~呢铺弊啦!唔望由自菏,一望就~~!真系罗命咯!我第一眼望到巨个时,仲以为巨抱住两个冬瓜添,心想,冬瓜唔系甘噶色咖?于是就再望多一眼啦!哇~!我个时真系几乎给呢位姑娘吓晕,好采我自细就吓大个喈!原来个两件不明物体系巨噶两个**来咖!怪唔得鬼佬都话要沟巨啦!

相信好多人见到呢为姐姐都会对巨产生无名噶倾慕,爱恋甚至一见钟情添!所以,我为左对呢班fans,冒死独闯龙潭虎月,来个360度大揭秘!经过我几经波节,终于给我打探到个位身材异常出众噶女主角原来系叫"坚姐",系肇庆六步人,刚从泰国翻来,而家同巨阿妈同巨条仔一起住.几经辛苦先给我唉到巨做个访问咋!原来巨话巨自己都唔知点解会生得甘大噶!于是就当住我面,问巨阿妈:"阿妈啊!点解我对野大得甘势利噶?你无喂我食错野啊?
跟住巨阿妈就同巨讲喇:"阿女啊!你细个个阵同其他细路仔食噶野都系一样喈!
我见你无乜胃口咯,米系d奶粉度放左d我平时食开噶伟姐罗!谁不知,系过期噶!

傻瀦瀦
2006-07-12, 07:06 PM
无聊啊。。

可爱梦儿
2006-07-12, 07:20 PM
看看就可以,开心无聊的东西。

樱公主
2006-07-12, 09:43 PM
呵呵!!!

风云
2006-07-13, 08:50 AM
我一笑过而过……