PDA

查看完整版本 : 几天没上我的号比人改咗密码啊.有没人见过[狂][狼]上过啊~!

世上只有
2004-10-04, 07:55 AM
谁可以告诉我啊,,,,苦闷中.............呒耐啊,...... :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

世上只有
2004-10-04, 07:57 AM
有人知道的话请告诉我好吗????呒耐,,,

凌凌漆
2004-10-04, 12:43 PM
:o :eek: 吓!!日日上果个吾系你黎架????难怪日日叫都吾理我!!

凌凌漆
2004-10-04, 02:26 PM
:mad: :mad: :mad: 阿世啊,帮你吾到!!我今日上线见到距,问距点解!距话我多管闲事将我踢出盟啊!!!有D甘既人噶!!!! :( :( :( :(

Tony
2004-10-04, 02:32 PM
估吾到私服都有人偷密码啊...:)

世上只有
2004-10-04, 05:48 PM
呒耐.....古吾到啊..我比个号人玩.距甘对我....哎.... :( :( :( :(

世上只有
2004-10-04, 05:58 PM
到底是那位朋友啊,,,改咗密码都吾同我讲声啊,,

世上只有
2004-10-04, 06:58 PM
GM哥哥,,,帮帮忙吖..我一心搞好的噶SF..好辛苦甘带区咗好多新人,,,,E家竟比人偷咗密码~!

比斯姬
2004-10-04, 09:03 PM
吾使稳喇你!!距连Oo(狂)oO盟都解散左!!!好声好气同距讲距仲话你好打不平添!!无望咯,不如玩个小号重新开始啦嘻嘻,我陪你玩~

世上只有
2004-10-05, 12:31 AM
晕了.......算啦..SF来姐....

爱丽丝
2004-10-07, 02:04 AM
有人知道的话请告诉我好吗????呒耐,,,
吾见啊老公、我吾见有人够胆上你的[狼狼]号啊帮吾到你啦:mad: :mad: :mad:

世上只有
2004-10-08, 06:48 AM
没法啦...不见算了,,,,,,吾该晒...........^_^

光仔
2004-10-09, 02:20 AM
哎~~~~~~~~~~~~~,想不到有这样的事情发生。

世上只有
2004-10-09, 06:23 AM
呢个世界咩事都有可能发生个,,,不知几事会发生在你身上姐,,

小劲
2004-10-09, 05:18 PM
哎~~~~~~~~我见你狼号同打富豪PK我走过去帮拖。狼号就杀了我。我问渠点解杀我。渠就无出声好次死左两眼一眯就去左甘咯

凌凌漆
2004-10-09, 08:54 PM
晕了.......算啦..SF来姐....
系咯,SF来遮,偷左米偷咯,反正你个狼号个剁都闹到臭晒咯,要来都无乜用啦!!做下好心送比距啦,人地练左成年都未满转好阴公枷.

世上只有
2004-10-10, 06:05 PM
哈哈,,,,系咯,,,,,我也不在以..