PDA

查看完整版本 : 湛江人係肇庆寻找音乐爱好嘅朋友

Saxophone
2006-05-18, 02:22 AM
我係来自湛江嘅Sky,依家係广州读紧大学,因为係肇庆有房,所以都经常去肇庆玩,所以想係肇庆识D朋友,我係搞音乐噶,係一个色士风演奏员,广交17至20岁嘅朋友

Tony
2006-05-18, 02:27 AM
哗,摆明想沟女,吾系想识朋友.

Saxophone
2006-05-18, 02:31 AM
呢位叫“Tony"嘅朋友,请你唔好係度侮辱音乐

Tony
2006-05-18, 02:36 AM
咁交朋友,点解要指定年龄啊,仲要系得3年咁窄的范围.

Saxophone
2006-05-18, 02:52 AM
呵呵,要同一个年龄段嘅人先易沟通吖嘛,你知唔知咩叫代沟吖?

Saxophone
2006-05-18, 02:57 AM
http://f4.anyp.cn/ud/server4/Data54/2109496/photoes/060518025620675.GIF

Emma
2006-05-18, 03:51 AM
我係来自湛江嘅Sky,依家係广州读紧大学,因为係肇庆有房,所以都经常去肇庆玩,所以想係肇庆识D朋友,我係搞音乐噶,係一个色士风演奏员,广交17至20岁嘅朋友我年龄超过20,在肇庆从事酒吧业,对音乐也我有独特的见解,不知会否有代沟呢?如果想在酒吧秀下,找我吧,我可以帮到你!~

Saxophone
2006-05-18, 04:30 AM
嗯,多谢你,但係我依家仲係广州读紧呢个专业,仲要迎接好多省,国家,外国嘅演出,所以呢,至于係酒吧秀下就等我毕业再倾啦,依家我地做个朋友啦

like12
2006-05-18, 07:18 AM
我也喜欢音乐,但不喜欢色士风。

xzgang
2006-05-18, 01:20 PM
本人收藏左kenny-g全部作品呢...

不过只是钟意听而已~~~~

小珍珍*
2006-05-18, 02:59 PM
我都好忠意音乐咖!但系同年龄有乜关系啊?

KG/21
2006-05-18, 03:04 PM
就是嘛,分明是对识的人的年龄层有保留.  哗~~!你

Saxophone
2006-05-18, 10:51 PM
kenny-g劲吖,係中国係永远都唔会有人可以吹得出佢嗰只味道噶,不过呢,cd嘅效果係永远都唔够现场噶

Saxophone
2006-05-18, 10:52 PM
就係怕有代沟吖

Saxophone
2006-05-18, 10:53 PM
不过都有共同嘅话题,就係大家都钟意音乐,呵呵

Emma
2006-05-19, 02:48 AM
代沟的确好大的问题,现在觉得!

傻瀦瀦
2006-05-19, 02:51 AM
哈哈``不会乱啦就好啦``