PDA

查看完整版本 : 我们应如何去对付第三者

★@小燕★!
2006-04-14, 03:48 PM
有好多男女之间的分开都是为了第三者的出现才会出现裂痕的,假如有一天你的男(女)朋友为了这个同你分手,你会点做……………………

快乐小天使
2006-04-14, 03:51 PM
我都想知道我自己会点做哦,哈~!无所谓啦男人周街都系啦问题系有无感觉甘解咯。

傻瀦瀦
2006-04-14, 04:03 PM
我吾会同第三者去挣咯,自己该做既野都做好咯`距要去稳第三者甘我没办法噶,自己一心一意甘对距换来既只会一声再见,值得吗,有必要吗`

like12
2006-04-14, 04:05 PM
猪猪最了解,问她就知了~~呵呵。。

傻瀦瀦
2006-04-14, 04:07 PM
猪猪最了解,问她就知了~~呵呵。。
点解甘讲我呢`我只不过觉得系我既最终都系我既`吾系我既野我吾会强求咯`好简单一件事,自己全心全意为距,距都无动于衷既话,我捻我会放弃咯`我不如给多个机会自己``

like12
2006-04-14, 04:08 PM
话也不能这么说,当有其他人介入的时候麻烦事就会来的。

傻瀦瀦
2006-04-14, 04:13 PM
一切最好系顺其自然咯`呢d野吾到你话事既`甘就做d自己可以话到事既野喔`

like12
2006-04-14, 04:14 PM
也许吧~~~做好自己本份就行了。。

傻瀦瀦
2006-04-14, 04:15 PM
嗯``所以对付第三者一定要以动制静咯`

like12
2006-04-14, 04:17 PM
好想法~~呵呵,猪猪看来真行呀。

傻瀦瀦
2006-04-14, 04:18 PM
我总结出来噶`对男朋友都系一样啊`哈哈啊```

傻瀦瀦
2006-04-14, 04:19 PM
距吾乖个阵就我乖,距乖个阵我米吾乖咯``

深蓝水珠
2006-04-14, 05:12 PM
有性格~~也许系个吾错的生活情趣~

一年以后
2006-04-14, 05:16 PM
ヤ越⒋愛伱.o 伱越装b 滚でcao 男(女)人是条狗,谁有本事谁牵走!

xzgang
2006-04-14, 05:41 PM
唔识珍惜自己既人要来有乜用呢??

找过个算了~~~

like12
2006-04-14, 08:31 PM
这样也给你想到。

bennykun
2006-04-14, 10:25 PM
有对手先好玩啊,最怕就糸没对手啦!

快乐小天使
2006-04-15, 05:29 PM
我吾会同第三者去挣咯,自己该做既野都做好咯`距要去稳第三者甘我没办法噶,自己一心一意甘对距换来既只会一声再见,值得吗,有必要吗`喔!要跟你学习下先得~多多指教

xzgang
2006-04-15, 06:12 PM
一于大家只抽争人........

边个赢边个要返~~~~

selina1985
2006-04-15, 08:57 PM
洁身自爱
及早离开
永远相信会找到更好的

傻瀦瀦
2006-04-16, 11:23 AM
唔识珍惜自己既人要来有乜用呢??

找过个算了~~~
吾识得珍惜自己既人吾值得自己去为距啊`

★蓝色妖姬☆
2006-04-16, 11:46 PM
争距番来,然后又甩了他!!

白撞
2006-04-17, 04:42 AM
分手一刻应该走会令双方都感到萧洒,歌仔有唱。如果两个人唔能够继续下去,俾你争到又有意义吗?三角恋无论点结果,留低只有怨恨!

Emma
2006-04-17, 03:46 PM
喜欢就去“争”取啦~!