PDA

查看完整版本 : 男人容易变心d还是女人容易变心d?

xzgang
2006-04-13, 06:09 PM
我觉得女的容易变心先~~~

大家觉得呢?

F货
2006-04-13, 09:35 PM
根据基尔阔夫定律,男女机律系平等既

乔装打扮
2006-04-13, 09:40 PM
投了啦

like12
2006-04-13, 09:56 PM
当然是男人啦,因为中国男人比女人多嘛~~~

yohoooo
2006-04-14, 12:01 AM
睇人!唔可以一碌竹打死一论坛o既人!

Emma
2006-04-14, 02:42 AM
男人吧,男友曾经话他喜欢左别人,我问为什么?他说男人比女人更容易喜欢上另一个!~结果也不过是一夜情!

KG/21
2006-04-14, 08:34 AM
是男人.不过你女人的想法~~~~~好肤浅!!

男人会变心只因身边的女的想下吧,那个男的不爱个正女子,那怕其他方面,女的都会爱王子啦,因为她们认为王子无咩缺点,试想想,你可以在朋友或出街前把自己扮靓,就唔可以在家也保持好形象吗?那怕不那么污秽,头不梳,不化小小淡妆.他是你男人都唔系他面前做好自己,有那个男的会每天对这种女子感兴趣?你都唔会中意个在家大大列列的男人啦.

★@小燕★!
2006-04-14, 02:49 PM
不用说都是男人变心先啦,男人可以为了一个自己只见过一、二面的女人,而抛弃一个对他全心全意的女朋友。难道男人都是一种无有血性的动物来吗?抛弃女朋友之前有没有谂过人地的感受的,不喜欢人地就不要同人系埋一起啦……就算是分都有要找一个好的理由啦,最睇不惯花人的男有的……

傻瀦瀦
2006-04-14, 03:20 PM
不用说都是男人变心先啦,男人可以为了一个自己只见过一、二面的女人,而抛弃一个对他全心全意的女朋友。难道男人都是一种无有血性的动物来吗?抛弃女朋友之前有没有谂过人地的感受的,不喜欢人地就不要同人系埋一起啦……就算是分都有要找一个好的理由啦,最睇不惯花人的男有的……
没错啊``男人最中意抛弃全心全意为距既女人啊`

快乐小天使
2006-04-14, 03:33 PM
没错啊``男人最中意抛弃全心全意为距既女人啊`点解男人会抛弃对距最好既女人呢,如同上:不喜欢人地就无同人地一齐啦何必要浪费大家既时间呢,难明,,点解男人唔会稳一个对距好兼可以过一世既女人个?总觉得男人天生犯贱喜新厌旧,都无理过理人家个感受,都系个句:为什么相爱的人不能在一起?中意的却要分开点解???朋友你地会唔会讨厌第三者?

快乐小天使
2006-04-14, 03:37 PM
没错啊``男人最中意抛弃全心全意为距既女人啊`有时后无论自己付出几多距都唔会心动,曾经为左距而搞到自己手受伤还未好距都唔会问下人,没人性的家伙,

傻瀦瀦
2006-04-14, 04:06 PM
有时后无论自己付出几多距都唔会心动,曾经为左距而搞到自己手受伤还未好距都唔会问下人,没人性的家伙,
如果系有甘既人既话,,呢个人吾值得你甘去为距啊`距都系一个吾值得你甘去为距付出既人喔,你何必苦了自己喔,给个机会自己给个机会别人啊`

紫悦
2006-04-14, 06:05 PM
男人就系甘的,对距好个时,距就吾识珍惜

快乐小天使
2006-04-15, 05:31 PM
如果系有甘既人既话,,呢个人吾值得你甘去为距啊`距都系一个吾值得你甘去为距付出既人喔,你何必苦了自己喔,给个机会自己给个机会别人啊`哈哈哈~!呢个想法都唔错

xzgang
2006-04-15, 06:07 PM
睇来家下1819阴盛阳衰左好多..

多左好多mm呵~~~:)