PDA

查看完整版本 : 绝对【原创】!失去了才懂得珍惜!

凌凌漆
2006-01-26, 12:52 AM
早上起床就发觉有D吾妥.但系就硬系吾知少左乜.直到老妈话阿旺吾见左.阿旺吾见左??点解会吾见枷??之后四周围甘稳.路过超市门口.噶老细话距只都吾见埋.大件事啦/好吾舍得啊/啊旺我养到距甘大都系为左等噶一餐.趁E家冻冻地有挨年近晚淋住食翻餐好既!!边个含家铲起我尾注偷左我的啊旺.鬼吾望距行路比车车死.食饭比饭啃死. :( :( :(

绝对真理
2006-01-26, 03:04 AM
只狗有人性,知道你准备打狗煲,,所以离家出走..

傻瀦瀦
2006-01-26, 05:56 PM
漆哥``你都没人性噶啦``啊旺知道你要焖距先走噶``叫你米**讲噶啦``自己知道就好啦``

Tony
2006-01-26, 10:34 PM
条友居然咁残忍舍得吃自己养的狗,早知你咁既人,卖野卖贵D俾你.

xzgang
2006-01-26, 10:51 PM
替你可惜@!到口既狗肉就甘无得吃....

乔装打扮
2006-01-27, 07:03 PM
使吾使要财富帖先睇到呀
多D人知吾好咩

凌凌漆
2006-01-28, 02:03 AM
漆哥``你都没人性噶啦``啊旺知道你要焖距先走噶``叫你米**讲噶啦``自己知道就好啦``
查实我对阿旺几好枷!!距吾见左我专门发贴来纪念距呢~ :mad:

凌凌漆
2006-01-28, 02:06 AM
条友居然咁残忍舍得吃自己养的狗,早知你咁既人,卖野卖贵D俾你.
我都未做又点可以讲得我残忍呢.等我做左先有得话枷.捉贼要拿赃.捉奸要在床!!

凌凌漆
2006-01-28, 02:07 AM
替你可惜@!到口既狗肉就甘无得吃....
你都觉得可惜呢.同道中人 .甘就+金币+多少少啦.甘孤寒.边有热情努力原创.虽然金币无乜用.不过金币多D个剁都响D吖嘛:(

凌凌漆
2006-01-28, 02:08 AM
使吾使要财富帖先睇到呀
多D人知吾好咩
呢D秘密来枷嘛.更要有翻甘上下神秘枷啦

爱玩男儿
2006-02-24, 02:24 PM
在顶帖再顶帖顶顶顶。

白撞
2006-02-24, 09:39 PM
边个噤好心救佐阿旺一命阿?还係提早超度佢阿?