PDA

查看完整版本 : 如果你女朋友天天和你说分手,说了一年,你会怎做?

Tony
2006-01-13, 06:59 PM
如果你女朋友天天和你说分手,说足了一年,你会怎做?

zqkv
2006-01-13, 07:00 PM
多D爱她

Tony
2006-01-13, 07:00 PM
理由呢?

★蓝色妖姬☆
2006-01-13, 07:10 PM
甩掉它,天涯何 处无芳草

影子
2006-01-13, 07:16 PM
飞佐拒,感情无得免强

若璇
2006-01-13, 07:28 PM
女仔有时钟意讲分手,可能系想引起男的注意,珍惜或者是挽留!

F货
2006-01-13, 08:41 PM
女仔有时钟意讲分手,可能系想引起男的注意,珍惜或者是挽留!
嗯嗯嗯~~~~~~~如果距唔爱你既就唔会同你讲分手啦,如果距真系想同你分手既,大可以乜都唔同你讲,出去稳第个

F货
2006-01-13, 08:43 PM
4.5楼两个系SB!:rolleyes:

坊之宫
2006-01-13, 08:47 PM
我~~~靠!!你在说我吧!

F货
2006-01-13, 08:52 PM
你妈个B!:D

凌凌漆
2006-01-13, 09:20 PM
女人就系甘.因为时间长左无晒激情.日日讲分手系希望你关心下距.紧张下距.有时真系好烦.但是当真系要分噶时又会好吾舍得.

zhuzhu2000
2006-01-13, 09:58 PM
每个人讲的,都有他们的道理,楼主你还是自己估下吧.....哈..................

xzgang
2006-01-13, 10:06 PM
成日话分手就无非想你多关心点对方....

不过作为男方来讲:

女友成日无理取闹甘讲埋D晦气说话.有时的确好鬼难顶...

总既来讲女仔目的系想对方着紧自己多点..

但方法就真系认真唔多高明!!!!!

唔知个女仔有没谂到呢点??

F货
2006-01-13, 10:09 PM
边个扣佐我钱,出来!http://www.imagestation.com/picture/sraid99/pce7e84ef6721443eabcf94de48387980/f9eacd56.jpg (http://www.cchere.net/thread/131843)

xzgang
2006-01-13, 10:13 PM
呵呵!!!!此区非本人地盘...

所以绝对唔会系偶...

影子
2006-01-13, 10:48 PM
唔糸我扣...边个扣就唔知

Emma
2006-01-14, 01:55 AM
讲着成年,你都没甩掉她!失败!~

Emma
2006-01-14, 02:00 AM
说多了,最终会分!~

bennykun
2006-01-14, 02:35 AM
如果雙方未成年的,成天講分手,或許是開玩笑撒花槍!
如果雙方都是成年人,而且在一起有一段時間,老是講分手,那麽說來你們之間的確是有問題存在!
當然問題是什麽要你們發覺得出來囉!

QQ42089452
2006-01-14, 08:42 AM
唉!分手之嘛,分米分咯。反正树林这么大还怕找不到另一棵好树?:eek: 如果唔系真的想结婚最好就一个月分手就够了。多多亿善少少无拘!:D

绝对真理
2006-01-14, 09:01 AM
路过...不发表评论...:o

杉柱
2006-01-14, 11:42 AM
會有D甘個事個咩??
如果係,早就應該無係一起個啦!!
就算呢一年係一起都無意思!!大家都唔開心啊!!

Emma
2006-01-14, 11:52 AM
會有D甘個事個咩??
如果係,早就應該無係一起個啦!!
就算呢一年係一起都無意思!!大家都唔開心啊!!就是就是!~

猫猫家族
2006-01-14, 04:06 PM
吾系啊~我有个同事距老婆日日都话离婚啊!
不过距地两个咪一样甘恩爱!
每对情侣既相处方式都吾一样,
所以吾可以比到意见你.

影子
2006-01-14, 07:11 PM
吾系啊~我有个同事距老婆日日都话离婚啊!
不过距地两个咪一样甘恩爱!
每对情侣既相处方式都吾一样,
所以吾可以比到意见你.
同意:每对情侣既相处方式都吾一样

乔装打扮
2006-01-14, 09:19 PM
娶她回门睇仲有无嘢讲