PDA

查看完整版本 : 【讨论】嘉美乐同富兴的蛋糕哪家好点?

Emma
2005-12-14, 03:14 PM
男友快生日啦,准备帮他定个生日蛋糕,不知边家的好吃点.平时感觉富兴的面包和品种要好点,你们认为呢?

xzgang
2005-12-14, 03:21 PM
超哥仔无望咯!!

hb88
2005-12-15, 07:48 AM
两家都麻麻地,价钱仲唔便...

杉柱
2005-12-15, 07:52 AM
嘉美樂啦!幾好啊!!
先祝你男朋友生日快樂,我生日都快到啦!!買多個俾我啦!!呵呵

爱玩男儿
2005-12-15, 08:21 AM
呵呵我的生日也快到了。也帮我买多一份吧。

杉柱
2005-12-15, 08:44 AM
呵呵我的生日也快到了。也帮我买多一份吧。
唔使怕啦,我地論壇第一首富肯定有錢!!

影子
2005-12-15, 01:12 PM
男友快生日啦,准备帮他定个生日蛋糕,不知边家的好吃点.平时感觉富兴的面包和品种要好点,你们认为呢?
你边个男朋友生日吖?? :D

Emma
2005-12-15, 01:27 PM
很多男友生日哦,说不定你认识的!~@

影子
2005-12-15, 02:15 PM
我都快生日啦,甘你都会买蛋糕同我.....

靓妹
2005-12-15, 02:27 PM
甘不差我份拉..不过钟意富兴的喔,,我一直都是系它度订蛋糕噶

Emma
2005-12-16, 03:35 AM
可惜男友对自己生日没什么兴趣,算啦,留住给我自己定个大大蛋糕啦!@!

logos
2005-12-16, 04:16 AM
可惜男友对自己生日没什么兴趣,算啦,留住给我自己定个大大蛋糕啦!@!

唔好意思上迟左!嘻嘻,,,边间都无所为啦!最关健有心就得喽!!:D

F货
2005-12-16, 01:34 PM
睇唔出你又几关心你男友喔!如果距唔中意果D既,不如搞D浪漫既。同距出外郊游开心下,两人单独进餐,再过一次完美噶性生活,“颇肥”!

绝对真理
2005-12-16, 02:04 PM
你男朋友几时生日??? 去边贺贺佢??? 点安排??

Emma
2005-12-16, 02:46 PM
睇唔出你又几关心你男友喔!如果距唔中意果D既,不如搞D浪漫既。同距出外郊游开心下,两人单独进餐,再过一次完美噶性生活,“颇肥”!你问问他啦,一直都是喜欢同别的女人烂漫二人世界,从来都不和我二人世界的!!~