PDA

查看完整版本 : 【讨论】好的发廊

Emma
2005-11-14, 06:04 PM
最近由于常去那家理发店快关门了,漂亮的洗头MM准备罢工走人啦,大家有没有好的洗发店推荐啊,最好是泰式洗头可以躺着洗,洗后按摩半个小时的那种,吹发过的了关!洗头20元以下,剪发35元以下的发廊啊!城西的就免了,最好在市中心!!

nekeynekey2000
2005-11-14, 09:04 PM
建设三那边的文明路口有间,应该合你要求.

Emma
2005-11-15, 02:38 AM
叫什么名字啊

我唔係人
2005-11-15, 02:40 AM
嘉美~~市一中上D~~12元洗吹~~送洗面~按摩!!

Emma
2005-11-15, 02:44 AM
嘉美~~市一中上D~~12元洗吹~~送洗面~按摩!!OK!不知道发水怎么样?

我唔係人
2005-11-15, 02:52 AM
有靓有唔靓~~~加钱咪好D咯!!

爱玩男儿
2005-11-15, 07:48 AM
陸岗有间最平最靓的.平到你估唔到.

wongchifai
2005-11-15, 08:23 PM
福建城!!

bachelor
2005-11-16, 09:31 PM
温州湾

F货
2005-11-17, 11:13 AM
D变态女人洗个头都甘贵,最惨噶仲要个男友响度等,坚同你埋埋单(E个系关键!!!!!!!!!!!!!!!!!),都唔顾下我地男仔噶感受既!我就剪开3蚊果D,挣钱唔容易吖,省下来去松骨~

bennykun
2005-11-17, 02:34 PM
嘉美啦,我張會員卡差唔多到期啦,一起去洗個頭,剪個發啦!
洗其它就唔包了哦!:D

Emma
2005-11-18, 05:23 PM
嘉美啦,我張會員卡差唔多到期啦,一起去洗個頭,剪個發啦!
洗其它就唔包了哦!:D真假的,?昨天去名师名店洗头,总体感觉还不错!帮我洗头的个MM虽然是新手,但手法也不算差。而且总体的服务态度都很好!!

| .ň縗&貓﹖
2005-11-18, 11:31 PM
肇庆既名师名店系边咖?

| .ň縗&貓﹖
2005-11-19, 12:11 AM
我都想稳间好既泰式洗头既地方..!
有咩好介绍单声..悟该.

bennykun
2005-11-19, 02:49 PM
最近台电脑DOWN左啦,要在网吧上,所以可能给好多人上过个号码.
至于非本人的留言大可以不信啦!
嘉美好条毛,上次比个肥婆洗得我好唔LIKE!
都糸明星好D!女人去也可以啦,顺便做埋SPA!

bennykun
2005-11-19, 02:51 PM
1819:至于如何区分本人的留言一事!我会在前面写多个1819作为暗号啦!
直到台电脑修好为止,多谢合作!

Emma
2005-11-19, 03:27 PM
最近台电脑DOWN左啦,要在网吧上,所以可能给好多人上过个号码.
至于非本人的留言大可以不信啦!
嘉美好条毛,上次比个肥婆洗得我好唔LIKE!
都糸明星好D!女人去也可以啦,顺便做埋SPA!
介绍下价钱啊

bennykun
2005-11-19, 03:34 PM
1819:糾正一下先,嘉美好像糸18蚊洗吹啦!加剪就30蚊左右啦,最低消費啦!
明星35蚊普通洗剪吹護理!其它就無點試過,SPA女人做個,我唔知價!
得閑我幫你將價目表COPY上來!