PDA

查看完整版本 : 【音乐】卖歌啦!全系英文HI歌

F货
2005-10-30, 07:25 PM
我有好多英文版噶HI歌,大部分都系电音噶,音质超靓,而且好多系连D大场同舞厅都无噶,依家想罗50首出来卖,50蚊有无人要吖?:rolleyes:

xzgang
2005-10-30, 07:33 PM
钟意点DL就DL...使买????

F货
2005-10-30, 07:42 PM
D歌好多人都未听过,或者听过又唔知叫乜名既,你点下吖?本人中横“惑”场多年,发觉好多场D歌都好唔掂,成个钟都来feel,点饮都谷唔出来,就系因为D歌唔得吖!来来去去都系D烂鬼中文歌,混得又差,我果D歌全系国外DJ打碟架,级数都唔同啦,而且系我好辛苦至偷到噶:eek:

F货
2005-10-30, 08:51 PM
http://www.alphamusic.com.tw/download/35cd-52103-3.rm

zhuzhu2000
2005-10-30, 08:53 PM
我中意,传过来比我得挂

F货
2005-10-30, 08:54 PM
当然啦,E首只系试听噶片段(RM来噶,真正要果时系MP3,速律起128以上),未系精彩部份吖!

F货
2005-10-30, 08:55 PM
我中意,传过来比我得挂
先生唔该¥5蚊啦

xzgang
2005-10-30, 09:24 PM
里D啊??偶大量....全是系广州酒吧DJ用黑胶碟打出来既.....本人有好多..

xzgang
2005-10-30, 09:48 PM
歌名叫god is a girl,可以上网DL....

F货
2005-10-30, 09:53 PM
俾人识破佐,嘻嘻~~~罗得出来卖噶当然唔会甘水噶啦~:D

xzgang
2005-10-31, 01:26 PM
我地两个合作...甘应该有钱赚...呵呵~~~

F货
2005-10-31, 01:52 PM
我载紧歌,先1G几,我要下够4G先,罗出去卖,帮人烤歌

xzgang
2005-10-31, 02:49 PM
帮我凑D广宁HIGHT场现场版..要新版既

F货
2005-10-31, 05:39 PM
rm噶要吗?

xzgang
2005-10-31, 09:09 PM
音质靓个只啊!!南坤城.荷里活,云顶啊个D啊!!新版...大量收购