PDA

查看完整版本 : 大家来讲下对时代广场的感觉~呵呵``

LICO
2005-10-25, 12:42 PM
大家来讲下对时代广场的感觉本人感觉就麻麻地啦,,人流太少啦,,俺仲想开间店店~~~:mad:

zhuzhu2000
2005-10-25, 01:06 PM
是吗?无时间返去睇,听讲十一个时都好多人,我时代个间铺都关了啦,转了比人.....

Tony
2005-10-25, 02:05 PM
个人感觉是本地人会少逛到那边,外地人去牌坊时可能会进去.那边车流量太大,不适合逛街.

LICO
2005-10-25, 02:41 PM
2楼,你本来在那有间铺啊?点解唔做啊?开始时系好多人去睇,但依家真系无几个人行

Emma
2005-10-25, 04:04 PM
前半年铺租免费都几诱惑人的哦

傻瀦瀦
2005-10-25, 08:16 PM
个人感觉是本地人会少逛到那边,外地人去牌坊时可能会进去.那边车流量太大,不适合逛街.
都要甘既同感啊```特意走过个边行啊``真系好无奈啊``

LICO
2005-10-25, 08:29 PM
系啊,我有个朋友都系甘讲,,个个场好似几难旺得起身~

bachelor
2005-10-25, 09:01 PM
地方唔好,而且商场结构好唔合理,想学天河成布局,不过我地肇庆人唔中意迷宫,睇来又系发展广场第二
听讲听年系市车站对面种整间沃尔马添,乜我地肇庆人甘有消费能力嘎

开心
2005-10-25, 11:27 PM
人气不足,,
好似还没完全开放,,
只是游戏室有班小朋友,,
其中八台维修中,,
哈哈,,

zhuzhu2000
2005-10-26, 12:19 AM
2楼,你本来在那有间铺啊?点解唔做啊?开始时系好多人去睇,但依家真系无几个人行

系一楼E区个边,本来系想做卖衫和精品的,货到搞好了,不过我依家顶比了人,唔做了,货也比了一个朋友帮手卖下罗......
最主要的唔做的原因是我人唔系肇庆,做唔到甘多野,因为系新一佳个边做过几个月无乜钱赚,无乜信心做了......
系肇庆做生意好难做,返来都亏了两万元了...还有自己的精力和时间....

LICO
2005-10-26, 03:33 AM
系罗,越搞越多甘的商场,,唉,,无人消费都惨架,,旅游的人行街又唔多,肇庆生意真不好做

爱玩男儿
2005-10-26, 08:19 AM
唉,系肇庆做D乜好呀..

zhuzhu2000
2005-10-26, 10:32 AM
嘻嘻,系肇庆做小本生意还有少少钱赚的
就系有发廊之类的野了吧

Tony
2005-10-26, 10:55 AM
只要是垄断的东西都有钱赚.

hb88
2005-10-26, 11:02 AM
俾人感觉就是高级成衣街,价钱特贵,平民百姓睇怕消费唔起.....

2005-10-27, 06:48 PM
好似開張后都無返上去過咯﹐未行過吾知好吾好﹗﹗